Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Αγγλία, Ισπανία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Αγγλία, Ισπανία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ιστορική ημέρα η σημερινή για την Τότεναμ, καθώς στη συνάντηση με την Κρίσταλ Πάλας, σε εξ αναβολής ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, θα εγκαινιάσει το νέο της γήπεδο. Το «Τότεναμ Στέντιουμ» είναι πλέον το μεγαλύτερο στάδιο στο Λονδίνο (χωρητικότητα 62.062 θεατές) και χτίστηκε εκεί που βρισκόταν το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στηρίζοντας πολλά πλέον στον παράγοντα έδρα, οι «πετεινοί» θα προσπαθήσουν να τον αξιοποιήσουν στο έπακρο μέχρι τέλους της σεζόν στην προσπάθειά τους να τερματίσουν στην 4άδα και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδεικτικά είναι άλλωστε τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο: «Το καλύτερο στάδιο του κόσμου πρέπει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ντροπή να μην είναι στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να παλέψουμε για αυτό. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα βρισκόμαστε εκεί. Εχουμε 7 παιχνίδια ακόμα, με τα 5 να παίζονται εδώ και αυτό πρέπει να μας δώσει ένα κίνητρο», τα λεγόμενά του.

Δράση πλην της Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, κατηγορίες που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ. Μεταξύ των αγώνων το Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης. Θετικά λειτούργησε η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας», με την ομάδα να βρίσκει την ηρεμία που της έλλειπε. Στην αναμέτρηση με τις «νυχτερίδες», στη Ρεάλ επιστρέφουν οι τέσσερις σημαντικοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο χρονικά (ο στόπερ Βαράν, οι κεντρικοί μέσοι Κρόος, Μόντριτς και ο εξτρέμ Ασένσιο) και εκτός απροόπτου οι τρεις εξ αυτών θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Η Βαλένθια πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία το τελευταίο τρίμηνο και διατηρεί το αήττητο εδώ και 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (9 νίκες, 7 ισοπαλίες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό) και γενικά δυσκολεύει τη «βασίλισσα». Πρόκειται για ένα ματς που μπορεί να πάει παντού, όμως οι επιστροφές που υπάρχουν από πλευράς Ρεάλ και η απόδοση, μας οδηγούν να ρισκάρουμε στο διπλό.

 

Τελευταία Νέα