Προγνωστικά στοιχήματος | Οδηγός η παράδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Οδηγός η παράδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το Νοέμβριο του 2016 συντελέστηκε η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της Σαπεκοένσε και το θάνατο 71 ατόμων, στην πλειονότητά τους μέλη της ομάδας. Η τραγωδία αυτή έκανε καλώς η κακώς γνωστή στην ομάδα σε ολόκληρη την υφήλιο, η οποία αυτή την εποχή έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο στη Βραζιλία. Για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης (θα ακολουθήσει επαναληπτικός) έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Κρισιούμα, μία ομάδα που έχει εξαιρετική παράδοση απέναντί της ως γηπεδούχος. Από το 2009 ειδικότερα έως και σήμερα, ο εντός έδρας απολογισμός απέναντι στην Κρισιούμα είναι 14 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μία μέρα σαν και σήμερα, στις 27 Μαρτίου του 2008, σημειώθηκε η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Κρισιούμα επί του συγκεκριμένου αντιπάλου εκτός έδρας.

Με βασική σύνθεση αναμένεται σήμερα η Σαπεκοένσε, με τον υπηρεσιακό προπονητή της να προφυλάσσει πολλούς παίκτες στο πιο πρόσφατο ματς (3-2 με Ερσίλιο Κρουζ), οι οποίοι επιστρέφουν τώρα. Παράλληλα, νίκησε και στα δύο φετινά ματς που αντιμετώπισε την Κρισιούμα για το Πολιτειακό πρωτάθλημα (αμφότερα 1-0), τον Ιανουάριο (εντός έδρας) και στις 10 Μαρτίου (εκτός έδρας) αντίστοιχα. Ο παράγοντας έδρα, η παράδοση και το γεγονός πως πήραν ανάσες βασικοί παίκτες που σήμερα θα βρίσκονται κανονικά στην 11άδα, δίνουν στον άσο τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Δωρέαν φρουτάκια: Δοκίμασε την τύχη σου!

Εξαιρετική παράδοση έχει δημιουργήσει και η Σεντ Τζόνστον στη Σκωτία, απέναντι στη Σεντ Μίρεν, την οποία φιλοξενεί σήμερα σε αναμέτρηση για την Πρέμιερ Σκωτίας. Είναι το τρίτο φετινό μεταξύ τους ματς, με τη Σεντ Τζόνστον να επικρατεί στα δύο προηγούμενα χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η φιλοξενούμενη είναι ουραγός της κατηγορίας και η ομάδα με τη χειρότερη εκτός έδρας συμπεριφορά (1 νίκη, 4 ισοπαλίες, 9 ήττες). Ακόμα, έχει την τάση να δέχεται εύκολα γκολ στα εκτός έδρας ματς τόσο στο πρώτο όσο και το δεύτερο ημίχρονο (από 18 σε κάθε 45λεπτο). Με βάση και το εν λόγω στατιστικό, ρισκάρουμε με τον άσο ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα