Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στην Ολλανδία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στην Ολλανδία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η εθνική μας ομάδα άρχισε θετικά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro2020 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση στη Βοσνία. Τα ματς σε επίπεδο εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν και από το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο, με δέκα ματς να είναι προγραμματισμένα (εδώ αναλύσεις για στοίχημα για όλα τα σημερινά ματς).

Το Ολλανδία – Γερμανία είναι το ματς που ξεχωρίζει και από το οποίο προκύπτει η πρώτη επιλογή της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος. Η Ολλανδία δείχνει εδώ και ένα χρόνο τρομερά βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν ενώ διαθέτει στις τάξεις της και κάποιους εξαιρετικά ταλαντούχους νέους παίκτες που προέρχονται στην πλειονότητά τους από Αγιαξ και Αϊντχόφεν.

Οι «οράνιε» αντιμετώπισαν και πρόσφατα, στη νεοσύστατη διοργάνωση του UEFA Nations League τη Γερμανία και επικράτησαν 3-0 εντός έδρας ενώ στη Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2). Σε φάση αναδιοργάνωσης η Γερμανία, δεν έδειξε κάτι καινούργιο στο τελευταίο φιλικό (1-1 με Σερβία) και υπάρχουν ακόμα θέματα να λύσει στην επίθεση, αφού λείπει ο παίκτης που θα στείλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Τίμο Βέρνερ σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί αρκετά και να δώσει λύσεις, ακόμα όμως δεν είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην ομάδα.
Δίνουμε προβάδισμα νίκης στην Ολλανδία στο σημερινό μεταξύ τους ματς και επιλέγουμε τον άσο.

Ποιότητα στην επίθεση, διαθέτει η Πολωνία. Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου) και Πιόντεκ (Μίλαν) διαθέτει στην επίθεση και στο σημερινό ματς με τη Λετονία αναμένονται και οι δύο στην 11άδα και σε διάταξη 4-4-2. Εννέα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσε η Λετονία (5 ισοπαλίες και 4 ήττες στο διάστημα αυτό) και με αντιπάλους που θεωρητικά ήταν στα μέτρα της (όπως Αζερμπαϊτάν, Ανδόρρα, Γεωργία, Λιθουανία, Καζακστάν).

Ως φιλοξενούμενη τώρα σε προκριματικά Euro, έχει να νικήσει από το 2011 και την εκτός έδρας επικράτηση επί της Γεωργίας (1-0). Εκτοτε μετράει 3 ήττες και 5 ισοπαλίες. Με δεδομένη και την επιθετική τακτική των Πολωνών στο σημερινό ματς, επιλέγουμε με το ανάλογο ρίσκο το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα