Προγνωστικά στοιχήματος | Σαφές φαβορί στο «Κλ. Βικελίδης»

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σαφές φαβορί στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν θετικά για τον Αρη. Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την ΑΕΚ και δεν άνοιξε η διαφορά από την 4η θέση ενώ μετά και την οριστική διακοπή του χθεσινού ντέρμπι και την πιθανή αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό, δείχνει να παίζει πλέον μόνος του για την 5η θέση – που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο – και να διεκδικεί με ίσους όρους την τέταρτη. Μάλιστα, από τα έξι ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, έχει να δώσει τα τέσσερα στη Θεσσαλονίκη, αρχίζοντας από σήμερα και την αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Απόλλων μαθηματικά διατηρεί πιθανότητες παραμονής (δείτε εδώ στατιστικά Σούπερ Λιγκ), ουσιαστικά όμως όλα έχουν κριθεί και η ομάδα σχεδιάζει πρακτικά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εντονο το επιθετικό πρόβλημα από την αρχή της σεζόν για την «ελαφρά ταξιαρχία» ενώ αμυντικά, όπως αποδείχθηκε και στα πρόσφατα ματς, εφόσον πιεστεί υποπίπτει στο λάθος. Ο Αρης έχει τους παίκτες που θα τρέξουν και θα ασκήσουν πίεση από νωρίς στην αντίπαλη περιοχή. Με δεδομένο μάλιστα πως ως φιλοξενούμενος ο Απόλλων Σμύρνης δέχεται τα περισσότερα γκολ στο πρώτο 15λεπτο (0-8), έχει λογική να κυνηγήσουμε τη νίκη του Αρη από το πρώτο ημίχρονο.

Με μία επιλογή ρίσκου από τη Β Αγγλίας θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος. Κρατάμε το διπλό της Λίνκλον στην έδρα της Μάνσφιλντ, σημείο που προσφέρεται και σε τιμές οριακού αουτσάιντερ. Η Λίνκολν είναι η πρωτοπόρος της κατηγορίας, η ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση (32 γκολ σε 18 συμμετοχές). Παράλληλα, βρίσκεται και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, αφού προέρχεται από 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα ματς και αήττητο 14 αγώνων, με επτά νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απολογισμό στο διάστημα αυτό. Η Μάνσφιλντ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, για αυτό άλλωστε και το ενδεχόμενο νίκης της Λίνκολντ προσφέρεται σε υψηλή απόδοση. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό.

 

Τελευταία Νέα