Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με την αντίδραση της Ρεάλ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με την αντίδραση της Ρεάλ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, επέστρεψε στην ομάδα. Ο Ζινεντίν Ζιντάν εδώ και λίγες ημέρες είναι και πάλι προπονητής της «βασίλισσας» της Ευρώπης, αφού εν τέλει το «πείραμα» με τον Σαντάγο Σολάρι, απέτυχε. Μετά από τρεις σερί κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ φέτος θα αρκεστεί στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, κάτι που είναι και ρεαλιστικός στόχος.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του Γάλλου στην τεχνική ηγεσία ήταν αρκετή από μόνη της για να διορθώσει το κλίμα που επικρατούσε. Πλέον υπάρχει ξανά ηρεμία ενώ παίκτες που δεν βρίσκονταν στις πρώτες επιλογές του Σολάρι, όπως ο Βραζιλιάνος μπακ Μαρσέλο και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ισκο, έχουν ένα λόγο παραπάνω να χαμογελούν. Μάλιστα και οι δύο αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα στη σημερινή αναμέτρηση με τη Θέλτα.

Δωρέαν φρουτάκια: Δοκίμασε την τύχη σου!

Από τη στιγμή που πρόκειται για δύο παίκτες που θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι και παίρνουν πρωτοβουλίες, έχει λογική το ενδεχόμενο να σκοράρουν. Λόγω θέσης, ο Ισκο είναι αυτός που θεωρητικά έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρει δίχτυα, είτε σαν πρώτος σκόρερ (για μεγαλύτερη απόδοση και ρίσκο) είτε να βρει δίχτυα σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, σε απόδοση λίγο πάνω από τις δύο μονάδες.

Φυσικά, η αλλαγή προπονητή λειτουργεί συνήθως θετικά και κάτι αντίστοιχο αναμένεται και σήμερα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία λογικά θα ψάξει και μία εμφατική εμφάνιση, στο ντεμπούτο του Ζιντάν. Με δεδομένη την επιθετική φιλοσοφία που διαθέτει και το γεγονός πως η Θέλτα δεν αντιδρά σωστά όταν δεχθεί πίεση η άμυνα της, μοιάζει πιθανό το ενδεχόμενο η Ρεάλ να βάλει τις βάσεις νίκης της από το πρώτο ημίχρονο, με το Over 1.5 γκολ (συνολικά) στο πρώτο 45λεπτο να είναι η επιλογή μας. Για μεγαλύτερο ρίσκο έχει λογική και το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Τελευταία Νέα