Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με βάση τις απουσίες

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με βάση τις απουσίες

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πλέον μπαίνουμε στην ευθεία για το κλείσιμο της σεζόν και πολλά έχουν αρχίσει να κρίνονται. Ενα από τα κλασικά πρωταθλήματα που περιλαμβάνονται κάθε Παρασκευή στο κουπόνι ποδοσφαίρου είναι αυτό της Β Γαλλίας. Κατηγορία, από όπου προκύπτει και το πρώτο σημείο της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος.

Επιλέγουμε τον άσο της Βαλενσιέν στην αναμέτρηση με την Ορλεάν, κυρίως λόγω των απουσιών που έχουν προκύψει στη φιλοξενούμενη για το σημερινό ματς, αλλά και το γεγονός πως η τελευταία είναι πλέον πολύ άνετη βαθμολογικά και χωρίς ιδιαίτερους στόχους έως το φινάλε από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, πρωταρχικό της στόχο.

Η νίκη επί της Λοριάν στην αναμέτρηση που προηγήθηκε στην Ορλεάν, της εξασφάλισε ουσιαστικά και την παραμονή. Κλίμα ευφορίας στην ομάδα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των σημαντικότατων, Ντεμονσί (κεντρικός μέσος), Τεγ (φορ), Πινό (δεξί μπακ), Λεκός (αρ. μπακ) και Ζιανί (μεσοεπιθετικός).

Η Βαλενσιέν προέρχεται από δύο σερί νίκες και 4 στα 5 πιο πρόσφατα ματς, δείγμα της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή. Η φόρμα της γηπεδούχου και οι απουσίες της Ορλεάν, δίνουν έτσι – σε θεωρητικό πάντα βαθμό - στον άσο τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Από τα μεγάλα πρωταθλήματα, δράση υπάρχει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο μοναδικό ματς της ημέρας στην κατηγορία η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με τη Λεβάντε. Προβλήματα απουσιών με σημαντικούς παίκτες έχουν προκύψει στη Σοσιεδάδ, η οποία ειδικότερα δεν θα έχει στη διάθεσή της, Γιορέντε (στόπερ), Ιγιαραμέντι (κεντρικός μέσος), Θουμπελδία (μέσος) και Γουίλιαν Χοσέ (φορ).

Δεδομένα πρόκειται για ομάδα που της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο στην έδρα της, παρουσιάζει όμως πολλά κενά στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που φάνηκε και στο ματς που προηγήθηκε χρονικά. Η Λεβάντε είναι ομάδα που αν βρει χώρους μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη και ο τρόπος που αγωνίζεται η Σοσιεδάδ, μπορούμε να πούμε πως την βολεύει ενώ και η Λεβάντε με τη σειρά της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αξιόπιστη αμυντικά. Επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ.

 

Τελευταία Νέα