Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό, ειδικό στοίχημα και πρόκριση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό, ειδικό στοίχημα και πρόκριση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε χρονιά ανατροπών εξελίσσεται η φετινή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την επική ανατροπή της Γιουβέντους (στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης), ακολούθησε ο αποκλεισμός της Μπάγερν στο Μόναχο, από τη Λίβερπουλ. Ακόμα ένα από τα μεγάλα ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κινδυνεύει να μην συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο λόγος για την Αρσεναλ, η οποία μετά την ήττα από τη Ρεν στη Γαλλία (3-1) βλέπει την υπόθεση πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ να δυσκολεύει.

Ανατροπή του σκορ, θα πρέπει να κάνει και η πιο επιτυχημένη ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ, η Σεβίλλη. Η ισπανική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη ως γηπεδούχος με τη Σλάβια Πράγας (2-2) και σήμερα θέλει απλή νίκη ή ισοπαλία από 3-3 και πάνω ώστε να πάρει αυτή την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα της Ανδαλουσίας στοχεύει κει φέτος στην κατάκτηση του τίτλου, όπως τονίστηκε δια μέσω του προέδρου της (Χοσέ Κάστρο) παραμονές της αποψινής ρεβάνς. Η Σεβίλλη έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς και την επικράτηση επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (5-2), υπερτερεί δεδομένα βάσει ρόστερ και μπορεί να φτάσει στη νίκη-πρόκριση και να επιβεβαιώσει το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Ηττα και για την Μπενφίκα στο πρώτο ματς (0-1) από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι «αετοί» της Λισσαβόνας στηρίζουν πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου παραμένουν αήττητοι σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ με 17 νίκες και 3 ισοπαλίες απολογισμό. Ακόμα, στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, μετρούν 4/4 προκρίσεις. Η Μπενφίκα είναι σε θέση να πάρει τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ από αυτό που ηττήθηκε στην πρώτη συνάντηση και την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, ειδικό στοίχημα που προσφέρεται κοντά σε απόδοση δυόμισι μονάδων.

Η αγωνιστική φιλοσοφία των ομάδων θα αποτελέσει τέλος τον οδηγό στα προγνωστικά πάμε στοίχημα και την αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ – Νάπολι. Συνώνυμο της επίθεσης, ιδίως στην έδρα της, θεωρείται η γηπεδούχος ενώ επιθετική προσέγγιση έχει και η Νάπολι, στην οποία σήμερα υπάρχουν απουσίες στην άμυνα. Σύμφωνα με τα όσα έδειξαν οι δύο ομάδες και στον πρώτο αγώνα, το ενδεχόμενο το σημερινό ματς να κριθεί στα πολλά γκολ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

 

Τελευταία Νέα