Προγνωστικά στοιχήματος | Συνδυαστικό στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Συνδυαστικό στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε χατ-τρικ, η Γιουβέντους επικράτησε 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, έκανε ιστορική ανατροπή (πρώτη φορά σε 6 περιπτώσεις που έχει ηττηθεί 2-0 στο εκτός έδρας ματς και προκρίνεται) και πήρε το εισιτήριο για τους «8». Η φάση των 16, οπότε και θα προκύψουν οι 2 τελευταίες ομάδες που θα συμμετάσχουν στα προημιτελικά, ολοκληρώνεται σήμερα με τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα – Λυών και Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ. Οι δύο αυτοί αγώνες ξεχωρίζουν όπως είναι φυσικό από το πρόγραμμα και κατά συνέπεια το κουπόνι ποδοσφαίρου, το οποίο περιλαμβάνει πάρα πολλά ματς στη σύνθεσή του, τόσο σε εγχώριο όσο και διεθνές επίπεδο.

Σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου διατηρούν το θεωρητικό προβάδισμα πρόκρισης, από τη στιγμή που αγωνίζονται ως γηπεδούχοι. Η ιστορία, θέλει μάλιστα την Μπάγερν στις 21 από τις 23 περιπτώσεις που απέσπασε την ισοπαλία στο πρώτο εκτός έδρας ματς (σε φάση νοκ-άουτ) να προκρίνεται. Η παράδοση από την άλλη, την θέλει να δέχεται γκολ από τη Λίβερπουλ και στις δύο επισκέψεις των Αγγλων στη Γερμανία, με απολογισμό από μία νίκη για κάθε ομάδα.

Ζυγίζοντας όλα αυτά τα στοιχεία και το γεγονός πως αμφότερες διαθέτουν επιθετική προσέγγιση και παίκτες με ικανότητα μεσοεπιθετικά, επιλέγουμε το συνδυαστικό στοίχημα 1 & G/G σε αποδόσεις που αγγίζουν ή και ξεπερνούν τον τετραπλασιασμό.

Σαφές φαβορί η Μπαρτσελόνα, η οποία στην έδρα της ηττήθηκε για τελευταία φορά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ τον Μάιο του 2013 και την Μπάγερν Μονάχου (0-3) για τα ημιτελικά. Εκτοτε μετράει 26 νίκες και 3 ισοπαλίες στο «Καμπ Νόου». Η Λυών φέτος έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη φάση των ομίλων με το διπλό επί της Σίτι και όπως και η αντίπαλός της, χαρακτηρίζεται από το επιθετικό ποδόσφαιρο. Περιμένοντας από την Μπαρτσελόνα να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας και να ψάξει το γρήγορο γκολ, επιλέγουμε με το ανάλογο ρίσκο το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο από πλευράς Καταλανών, κοντά στις δυόμιση μονάδες.

 

Τελευταία Νέα