Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με οδηγό τα στατιστικά

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με οδηγό τα στατιστικά

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η ιστορία θέλει την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει προκριθεί και τις πέντε φορές που έχει επικρατήσει στον πρώτο αγώνα, ως γηπεδούχος με σκορ 2-0. Το ίδιο αποτέλεσμα που έφερε με τη Γιουβέντους στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των 16. Την ίδια στιγμή, η «γηραιά κυρία» μετράει μόνο αποκλεισμούς όταν ηττήθηκε στο πρώτο ματς (νοκ-άουτ φάσης) ως φιλοξενούμενη με 2-0. Μένει να δούμε αν η ιστορία επαναληφθεί και σήμερα ή η ιταλική ομάδα κάνει την ανατροπή. Μάντσεστερ Σίτι – Σάλκε στο άλλο ματς της ημέρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, στο οποίο κυριαρχούν οι αγώνες από το Νησί και ειδικότερα σε Αγγλία – Σκωτία.

Από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Σκωτίας, την Τσάμπιονσιπ, προέρχεται η πρώτη επιλογή της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος ΟΠΑΠ. Στο μοναδικό ματς της ημέρας στην εν λόγω διοργάνωση, η Ρος Κάουντι φιλοξενεί την Φόλκερκ. Αντίθετη πορεία πραγματοποιούν οι δύο ομάδες. Η πρώτη πρωταγωνιστεί και είναι κοντά στο να εξασφαλίσει την άνοδο ενώ η Φόλκερκ «μάχεται» για την παραμονή. Η Ρος Κάουντι, όπως φανερώνουν και τα στατιστικά στοιχήματος, είναι η ομάδα με την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή στο πρωτάθλημα (10 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) και έχει ως χαρακτηριστικό, το γεγονός πως ανοίγει το ρυθμό στα παιχνίδια της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τα 24 τέρματα που έχει σημειώσει ως γηπεδούχος, τα 15 έχουν επιτευχθεί στο δεύτερο 45λεπτο. Περιμένοντας κάτι ανάλογο και σήμερα, τη Ρος Κάουντι να εντείνει την πίεσή της στο δεύτερο ημίχρονο, επιλέγουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Πιο παραγωγική στο πρώτο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων της, είναι από κει και πέρα η Στρανράερ, ομάδα της Λιγκ1. Σε εξ αναβολής ματς φιλοξενεί την Μπρέχιν, με την τελευταία να διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Λογικό το ενδεχόμενο σύμφωνα με την τακτική της Στρανράερ το ματς να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό από το πρώτο μισό και υπάρχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης του Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα