Προγνωστικά στοιχήματος | Γεμάτο μεγάλα ματς το κουπόνι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Γεμάτο μεγάλα ματς το κουπόνι

bet365

Μάντσεστερ Γιουν. – Λίβερπουλ, Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι, ΠΑΟΚ – Αρης, Αϊντχοφεν – Φέγενορντ, Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ, Μονακό – Λυών, Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν, Φιορεντίνα – Ιντερ είναι μόνο κάποια από τα πολύ σπουδαία ματς που περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου.
Μπορεί να μην είναι όλα για στοίχημα, όμως φαίνεται πως υπάρχουν καλές επιλογές για να κάνουμε το ποντάρισμά μας. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε επιλέγοντας παιχνίδια πάντα με βάση τον συνδυασμό φόρμας – απόδοσης.
Δύο τελικοί στο σημερινό κουπόνι από την Αγγλία. Ο ένας κανονικός, καθώς στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι που θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» κρίνεται το Λιγκ Καπ. Ο άλλος θεωρητικός, καθώς στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, οι δύο δεν θέλουν να έχουν απώλειες στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση των στόχων τους στην Πρέμιερ Λιγκ (τετράδα η Γιουνάιτεντ, πρωτάθλημα η Λίβερπουλ). Ξεκινώντας τα προγνωστικά από το ματς του «Ολντ Τράφορντ», θα επιλέξουμε με ρίσκο την ισοπαλία (σε απόδοση 3,55). Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες θα είναι αρκετά προσεκτικές και σίγουρα με τον έναν βαθμό παραμένουν εντός στόχων τους. Εξάλλου, αγωνιστικά είναι και οι δύο σε καλή κατάσταση.
Στον τελικό του Λιγκ Καπ, αντίθετα, υπάρχει φαβορί και είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Μόλις πριν από 14 ημέρες (στις 10 Φεβρουαρίου) η ομάδα του Γκουαρντιόλα συνέτριψε 6-0 την Τσέλσι στο πρωτάθλημα, φανερώνοντας όλες τις αδυναμίες των «μπλε». Προφανώς δεν περιμένουμε ανάλογο σκορ, όμως ένα συνδυαστικό στοίχημα μπορεί να γίνει στο 2+Over, που δίνει 2.20.
Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ τα προγνωστικά είναι δύσκολα, λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα. Το ΠΑΟΚ – Αρης στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει και με βάση την ποιότητα που έχουν βγάλει οι δύο ομάδες από τη μέση και μπροστά, ίσως έχει αξία να κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ (το over δίνει 2.15).
Υπόλοιπο κουπόνι ποδοσφαίρου
Από το υπόλοιπο κουπόνι μπορούμε να κρατήσουμε το over στο Φιορεντίνα – Ιντερ, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν εύκολα δίχτυα στα τελευταία τους παιχνίδια και να έχουν και καλή παράδοση σε ματς με αρκετά γκολ. Τέλος, η ανεβασμένη Μονακό υποδέχεται τη Λυών στην Α’ Γαλλίας και περιμένουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα εμφανιστούν ταλαιπωρημένοι λόγω των μεσοβδόμαδων υποχρεώσεων που είχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ (0-0 με την Μπαρτσελόνα). Επίσης, θα στερηθούν και πάλι τον πολύ σημαντικό Φεκίρ. Ο άσος είναι στο 3.00, στο 2.15 είναι o άσος draw no bet για όποιον θέλει να καλύψει το στοίχημα.
 

Τελευταία Νέα