Προγνωστικά στοιχήματος| Νίκη και πιο κοντά στην 8άδα!

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος| Νίκη και πιο κοντά στην 8άδα!

bet365

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα αποτελεί παρελθόν, καθώς τόσο στοιχηματικά, όσο και αγωνιστικά τα φώτα έπεφταν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και στις ρεβάνς των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Λίγο πριν το μεγάλο όγκο αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου, το κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής (22/02) μπορεί να χαρακτηριστεί ως το… πρόγευμα του «σόου» που θα ακολουθήσει!
Η Ευρωλίγκα από το μπασκετικό μενού και οι μεγάλες κατηγορίες της Ευρώπης (Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Α’ Γαλλίας, Πριμέρα Ντιβισιόν) συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο ΟΑΚΑ, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Χίμκι (21:00) με μοναδικό και ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, όπου θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της εισόδου στην πρώτη 8άδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 12η θέση και ισοβαθμεί με τη σημερινή του αντίπαλο (Χίμκι).
Χωρίς Λοτζέσκι και Παππά οι «πράσινοι», δίχως Γκιλ και Σβεντ οι Ρώσοι, ωστόσο οι πρώτοι έρχονται από ψυχολογική τόνωση από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Κρήτη. Δύο νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, από δύο σερί νίκες η Χίμκι στην Ευρώπη. Με τη δύναμη της έδρας, η οποία μόλις τρεις φορές έχει «πληγωθεί» φέτος (8 νίκες σε 11 ματς στο ΟΑΚΑ), ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χίμκι καλύπτοντας και το line των 5,5 πόντων.
Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Β’ Γερμανίας, όπου η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την Μπίλεφεντ για την 23η αγωνιστική. Από δύο σερί νίκες και τέσσερις στα τελευταία έξι πρωταθλήματος προέρχεται η Ουνιόν, όντας δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ η Μπίλεφεντ ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο 1-3 από το Μαγδεμβούργο εντός έδρας. Μία ήττα, η οποία έσπασε το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων.
Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων τα πολλά γκολ, καθώς η Ουνιόν εμφάνισε το over στα 3 από τα 6, ενώ στα πέντε από αυτά σκόραρε δύο φορές! Η Μπίλεφεντ και αυτή με τη σειρά της σκοράρει με συνέπεια, πέντε over στα 6 πιο πρόσφατα, τέσσερις φορές σημείωσε πάνω από ένα γκολ. Επιλογή θα αποτελέσει και στο αποψινό παιχνίδι το over.
Ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με την ουραγό Ουέσκα να φιλοξενείται από την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη. Στο -6 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι, ζητούν πάση θυσία τους βαθμούς για να ελπίζουν στην παραμονή. Την ίδια ώρα, η Εσπανιόλ νιώθει πιο άνετη, αφού βρίσκεται στη 13η θέση και απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
Αγωνιστικά, η Εσπανιόλ παραμένει για τρία σερί ματς αήττητη με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, ενώ η ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0 έβαλε τέλος στα τρία σερί ματς αήττητη για την Ουέσκα (2 νίκες, μία ισοπαλία στα προηγούμενα). Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να βγάλουν αντίδραση από την πρόσφατη ήττα και να «κλέψουν» βαθμό ή βαθμούς από την Εσπανιόλ.
 

Τελευταία Νέα