Προγνωστικά στοιχήματος| Τα «κάστρα» του Γιουρόπα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος| Τα «κάστρα» του Γιουρόπα

bet365

Οι 15 ρεβάνς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι σίγουρα τα ματς που θα πάρουν το μεγαλύτερο ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι ποδοσφαίρου. Παράλληλα, και η επιστροφή της Ευρωλίγκας στη δράση έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο κουπόνι μπάσκετ.

«Ερυθρόλευκη» βραδιά μπορεί να χαρακτηριστεί η αποψινή, αφού ξεκινά στις 19:30 με τη δοκιμασία της μπασκετικής ομάδας στην έδρα της Εφές Αναντολού και συνεχίζεται με την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής στο Κίεβο (σέντρα στις 22:00). Εκεί θα κληθεί να κάνει την υπέρβαση του το σύνολο του Μαρτίνς μετά το 2-2 του Φαλήρου.

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μία σειρά, ξεκινώντας χρονικά. Αν θέλει να έχει ελπίδες απόκτησης πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο πέραν του διπλού απόψε. Απέναντί του θα βρει μία ομάδα γεμάτη ταλέντο, που – ελλείψει βάρους φανέλας – συναντά προβλήματα στη διαχείριση των δύσκολων καταστάσεων.

Για τους Πειραιώτες από την άλλη, η αποψινή σύγκρουση αποτελεί μία ευκαιρία για ανασύνταξη ώστε να γυρίσουν τον διακόπτη μετά τις άσχημες εμφανίσεις του πρόσφατου διαστήματος. Ακόμη και χωρίς τον Σπανούλη, έχουν την εμπειρία να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους και να φανούν ανταγωνιστικοί. Διπλό στο χάντικαπ των 5,5 πόντων.

Οσον αφορά στα του ποδοσφαιρικού σκέλους τώρα, το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι πήραν προβάδισμα μετά το 1-0 της Πόλης, αλλά απόψε δεν θα έχουν εύκολο έργο στην Αγία Πετρούπολη. Εκεί που οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 27-3-1 στα τελευταία 31 του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε τις τέσσερις από τις πέντε φορές που νίκησε με σκορ 1-0 στο πρώτο παιχνίδι νοκ άουτ φάσης. Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ο άσος.

Τέλος, τα προγνωστικά ολοκληρώνονται με το Σάλτσμπουργκ – Κλαμπ Μπριζ των 19:55. Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν στο Βέλγιο, αλλά τελικά έφυγαν από εκεί με… άδεια χέρια (2-1). Το σκορ αυτό πάντως αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους «ταύρους». Στην έδρα τους άλλωστε είναι πανίσχυροι με σερί 55 αγώνων δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Ποιοτικά είναι δεδομένη η υπεροχή τους, οπότε ο άσος έρχεται σε πρώτο πλάνο.

 

Τελευταία Νέα