Προγνωστικά Στοιχήματος | Υπάρχουν και τα ειδικά στοιχήματα

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος | Υπάρχουν και τα ειδικά στοιχήματα

bet365

Για να βρεις σημείο σήμερα από τα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, πρέπει να ψάξεις πολύ. Στο ένα από τα δύο, οποιεσδήποτε αποδόσεις που να αφορούν τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο Γκελζενκίρχεν, είναι πολύ χαμηλά. Ακόμα και τα παράγωγα του διπλού (με χάντικαπ, με combo 2+Over κ.λπ.). Στο άλλο, αυτό που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη, τα πάντα είναι κομμένα και ραμμένα στη μέση. Οι μπουκ έχουν δώσει ίδιες σχεδόν τιμές στον άσο της Ατλέτικο και στο διπλό της Γιουβέντους.

Αλλά το στοίχημα έχει αλλάξει επίπεδο. Υπάρχουν πλέον εκατοντάδες επιλογές για τους παίκτες, αρκεί να έχουν γνώση, έμπνευση και τύχη. Εμείς λοιπόν καλούμαστε να σας βοηθήσουμε με τη γνώση. Τα υπόλοιπα, τα… συμπληρώνετε εσείς.

Κάνουμε focus στον αγώνα Σάλκε – Σίτι. Καμία κουβέντα για το φαβορί, το ξέρετε από μόνοι σας. Μπορούμε όμως να συζητήσουμε ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο κύριος Κάρλος Ντελ Θέρο (φωτό) θα έχει το γενικό πρόσταγμα απόψε. Από τους πιο εξελίξιμους referees στην Ευρώπη.

Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά του Ισπανού διαιτητή. Στα 7 τελευταία ματς που έχει σφυρίξει (είτε στη LaLiga είτε στο Copa del Rey) έχει δείξει 36 κίτρινες κάρτες, δηλαδή πάνω από 5 μέσο όρο. Μαζί με τις κίτρινες, έβγαλε από το τσεπάκι του και 2 κόκκινες.

Ας μη μείνουμε μόνο στις επιδόσεις του εντός συνόρων. Να δούμε και εκτός Ισπανίας, στα Κύπελλα Ευρώπης πιο συγκεκριμένα. Στα 8 τελευταία ευρωπαϊκά ματς (σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) έχει δείξει 33 κίτρινες κάρτες. Παρεμπιπτόντως, ήταν ρέφερι στο Αγιαξ – ΑΕΚ 3-0, μέσα Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών των αγώνων, και το Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3.

Να τα προσθέσουμε; 69 κίτρινες σε 15 συνολικά παιχνίδια, 4,6 μέσο όρο. Ε, αυτόν ακριβώς τον μέσο όρο «θέλουμε» να επιβεβαιώσει απόψε. Να ξεπεράσει τις 4,5 κίτρινες και να πληρωθούμε σε απόδοση 2.10.

Για το άλλο ματς, αυτό μεταξύ Ατλέτικο και Γιουβέντους, μία επιλογή είναι το over 5,5 κόρνερ της Ατλέτικο. Γιατί; Διότι, αν δούμε τα στατιστικά της στον όμιλο θα παρατηρήσουμε ότι ο μέσος όρος κερδισμένων κόρνερ ήταν 6,67. Πολύ υψηλός για τέτοιο επίπεδο, δεύτερος (μετά την Μπάγερν) στη φάση των γκρουπ. Θα πείτε βέβαια, «άλλο η Ντόρτμουντ, η Μονακό και η Κλαμπ Μπριζ, άλλο η Γιούβε». Πιθανόν να έχετε δίκιο, σημειώστε όμως ότι η «Βέκια Σινιόρα» δεν… έχει πρόβλημα να στέλνει την μπάλα έξω όταν ζορίζεται. Το έκανε 24 φορές στους ομίλους, δηλαδή 4 φορές μέσο όρο ανά ματς. Και με ποιους αντιπάλους; Με εξαίρεση τη Μάντσεστερ Γ., οι υπόλοιπες δύο (Βαλένθια και Γιουνγκ Μπόις) ήταν σχετικά ακίνδυνες επιθετικά… Το over 5,5 κόρνερ της Ατλέτικο κυκλοφορεί κοντά στο 2.20, ενώ για πιο συντηρητικό παιχνίδι υπάρχει και το over 4,5 σε απόδοση 1.70.

 

Τελευταία Νέα