Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στον ΟΦΗ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το πρώτο, από τα τέσσερα πολύ κρίσιμα βαθμολογικά ματς, απέναντι σε ομάδες που έχουν κοινό στόχο, την καταρχάς παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, δίνει σήμερα ο ΟΦΗ, υποδεχόμενος τη Λαμία. Από τα λεγόμενα «εξάποντα» ματς. Οι Κρητικοί έχουν να αντιμετωπίσουν ειδικότερα στον επόμενο μήνα Λάρισα (εντός), Απόλλων Σμύρνης (εκτός), Λεβαδειακό (εντός). Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων, όπως και το σημερινό με το σύλλογο της Φθιώτιδας, αναμένεται να καθορίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το κατά πόσο θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη περίοδο.

Από τον Ιανουάριο του 2019, στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ βρίσκεται ο Χάιμε Βέρα, με βοηθό τον Αλεσάντρο Ισις. Αμφότεροι έχουν αγωνιστεί ως παίκτες στην ομάδα και γνωρίζουν τις απαιτήσεις. Υπάρχει σαφής βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι υπό τις οδηγίες του Χιλιανού προπονητή και πλέον το ζητούμενο είναι να καταφέρει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική στην επίθεση.

Η Λαμία, όπως και ο ΟΦΗ, είναι ομάδα που στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα, όμως στα ματς που καλείται να δώσει ως φιλοξενούμενη δεν έχει την ίδια απόδοση. Είναι ενδεικτικό πως στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος δεν σκόραρε, ενώ μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στηρίζουμε την έδρα στο έναν από τους τέσσερις τελικούς παραμονής που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα ο ΟΦΗ και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση πάνω από τις δύο μονάδες.

Το παραπάνω ματς είναι το ένα από τα δύο της ημέρας στη Σούπερ Λίγκα, τα οποία περιλαμβάνονται κανονικά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα, σε ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζει το ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Πορτογαλία και την αναμέτρηση Ντεσπορτίβο Αβες – Μπενφίκα. Εξαιρετική παράδοση για τους «αετούς», με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες απολογισμό, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η Μπενφίκα βρίσκεται παράλληλα σε τρομερή κατάσταση αυτή την εποχή, προερχόμενη από 6 σερί νίκες και με γκολ 21 υπέρ και 4 κατά σε αυτό το διάστημα. Λόγω και της επιθετικής φιλοσοφίας της, έχει λογική το διπλό στο πρώτο ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα