Προγνωστικά στοιχήματος | Οδηγός το τρομερό στατιστικό της Μπάγερν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Οδηγός το τρομερό στατιστικό της Μπάγερν

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το τριήμερο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και πλέον οι ομάδες στρέφουν το ενδιαφέρουν τους και πάλι στο πρωτάθλημα, πριν μπουν και πάλι στη «μάχη» μεσοβδόμαδα. Ο Ολυμπιακός, που είναι και η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στα Κύπελλα Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, αναδείχθηκε ισόπαλος χθες με 2-2 σκορ με την Ντιναμό Κιέβου και πλέον χρειάζεται να σκοράρει οπωσδήποτε στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή υποδέχονται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, το πρόγραμμα της οποίας ανοίγει αύριο. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως αγώνες από τις δεύτερη και τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και τη Β Ολλανδίας, ενώ μεταξύ άλλων υπάρχει και πρεμιέρα στην Ιρλανδία. Από τα μεγάλα πρωταθλήματα, δράση υπάρχει σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Μπουντεσλίγκα. Όλα τα ματς βρίσκονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ και το ματς της Αουγκσμπουργκ με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, είναι αυτό που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Την Μπάγερν Μονάχου συνοδεύει ένα εξαιρετικό στατιστικό στο φετινό πρωτάθλημα. Από τα 11 εκτός έδρας ματς, μόνο στο 1 δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Εχει βρει δίχτυα στα 10 από τα 11, με πιο παραγωγικό διάστημα το 31’-45’. Στο εν λόγω 15λεπτο, όπως μας δείχνουν τα στατιστικά στοιχήματος, σημειώνει τα περισσότερα τέρματα ως φιλοξενούμενη. Στο ίδιο διάστημα ως γηπεδούχος, η Αουγκσμπουργκ δέχεται τα περισσότερα γκολ, αλλά παράλληλα σκοράρει (3 υπέρ, 5 κατά). Ενδιαφέροντα στατιστικά, με τη συμπεριφορά των ομάδων στα δύο ημίχρονα, τα λεπτά που σκοράρουν, πόσα under και Over φέρνουν, μπορούν να βρεθούν στο bxpbet.com.

Σύμφωνα με το παραπάνω στατιστικό του αγώνα Αουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να αποτελέσει επιλογή ρίσκου το ενδεχόμενο να σημειωθεί τουλάχιστον 1 τέρμα (από οποιαδήποτε ομάδα) στο 15λεπτο 31’-45’, επιλογή που προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού. Για μεγαλύτερο ρίσκο, υπάρχει η επιλογή να σκοράρει μόνο η Μπάγερν στο συγκεκριμένο τέταρτο.

 

Τελευταία Νέα