Προγνωστικά στοιχήματος | Με δύο λογικούς άσους

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με δύο λογικούς άσους

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημέρα η σημερινή, αφού διεξάγονται οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ – όπου κυριαρχεί η μάχη των αιωνίων στο ΟΑΚΑ με φόντο την παρουσία στον τελικό της Κυριακής - ενώ συνεχίζεται με δύο συναντήσεις η φάση των «16» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ. Ματς, που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα και παράλληλα από το Κουπόνι ΟΠΑΠ του πάμε στοίχημα. Μεταξύ άλλων στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνονται αγώνες από την Αγγλία, με την Τσάμπιονσιπ να μας δίνει την πρώτη επιλογή για σήμερα.

Πρωταγωνιστικούς στόχους έχει φέτος η Λιντς και όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν θα είναι μία από τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ. Η έδρα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα στην προσπάθεια εκπλήρωσης του στόχου της ενώ για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Σουόνσι, έχει να επιδείξει και εξαιρετική παράδοση. Δεκατρείς νίκες και 3 ισοπαλίες μετράει ειδικότερα στην έδρα της, με το τελευταίο διπλό να χρονολογείται το 1949.

Εδρα και παράδοση, δίνουν στον άσο της Λιντς τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.67 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Vistabet.

Από τις πιο ικανές ομάδες έδρας στην κατηγορία, όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά στοιχήματος, είναι στη Γαλλία η Σεντ Ετιέν, με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σε εξ αναβολής ματς για την 23η αγωνιστική, σήμερα υποδέχεται το Στρασβούργο. Στα θετικά για τη γηπεδούχο, το γεγονός πως συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά ματς, επιστρέφουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι σημαντικότατοι, Μ’Βιλά (κεντρικός μέσος) και Καζρί (επιθετικός, πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12 γκολ σε 20 συμμετοχές).

Επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται κοντά σε τιμές διπλασιασμού. Με τις δύο αυτές επιλογές, τον άσο της Λιντς στον αγώνα με τη Σουόνσι και τον άσο της Σεντ Ετιέν στην αναμέτρηση με το Στρασβούργο, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα