Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικά στοιχήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικά στοιχήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων μπαίνει από σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς διεξάγονται οι δύο πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται πως ακολουθεί επαναληπτικός και βρίσκεται σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι δύο αναμετρήσεις της ημέρας στη διοργάνωση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν και Ρόμα – Πόρτο, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα και κατά συνέπεια από το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αρχίζουμε από την αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ με την Παρί. Αλλη ομάδα η γηπεδούχος μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Εχει επαναφέρει στην ομάδα το επιθετικό πλάνο, αυτή αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, έρχονται τα αποτελέσματα και το κλίμα είναι πλέον το καλύτερο δυνατό. Οι «κόκκινοι» διάβολοι δύσκολα θα αποκλίνουν της τακτικής τους στη σημερινή συνάντηση και αναμένονται επιθετικά. Σύμμαχός τους είναι η παράδοση, αφού δεν έχουν ηττηθεί ως γηπεδούχοι απέναντι σε ομάδα από τη Γαλλία, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες σαν απολογισμό.

Συνώνυμο της επίθεσης θεωρείται εδώ και χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά στοιχήματος στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Σήμερα υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες από τη γραμμή κρούσης, των Νέιμαρ και Καβάνι, ωστόσο αγωνίζεται κανονικά ο Μ΄παπέ ενώ υπάρχει και ποιότητα στον πάγκο, αναφορικά με τους παίκτες που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν σήμερα. Περιμένοντας γρήγορο ρυθμό από νωρίς και με δεδομένη την ικανότητα που διαθέτουν αμφότερες στην επίθεση, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten.

Το ίδιο ειδικό στοίχημα αποτελεί την επιλογή μας και στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ Ρόμα – Πόρτο. Επιθετικά ικανή, αλλά με πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν η γηπεδούχος, η οποία έχει επιθετική προσέγγιση, ιδίως εντός έδρας. Δεδομένα η Πόρτο θα βρει χώρους, μπορεί να τους αξιοποιήσει και να συμβάλλει με τη σειρά της – λόγω και της αγωνιστικής φιλοσοφίας της Ρόμα – σε ένα ματς με γρήγορο τέμπο από νωρίς. Με τις δύο αυτές επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα