Προγνωστικά στοιχήματος | Σημείο στη Σούπερ Λίγκα, ειδικό στην Μπουντεσλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημείο στη Σούπερ Λίγκα, ειδικό στην Μπουντεσλίγκα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τέταρτη σεζόν για την Λειψία στην Μπουντεσλίγκα. Ομάδα δομημένη σε σωστές βάσεις, έχει καταφέρει σε πολύ μικρό διάστημα να θεωρείται ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο μέσω του πρωταθλήματος, με την ομάδα να στηρίζει πολλά για την εκπλήρωση του στόχου της στον παράγοντα έδρα.

Σήμερα φιλοξενεί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στο ένα από τα έξι ματς της ημέρας στην κατηγορία και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Οπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχήματος, η Λειψία είναι ομάδα με σαφή πρόθεση να επιτεθεί από τα πρώτα λεπτά και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο. Είναι ενδεικτικό, πως σημειώνει τα περισσότερα γκολ στο γήπεδό της στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου. Ομάδα συνώνυμο του G/G είναι τελευταία η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ομάδα με επιθετική ικανότητα αλλά και κενά στην άμυνα.

Λόγω του πολύ γρήγορου ρυθμού που δίνουν οι γηπεδούχοι και της επιθετικής ικανότητας και των δύο αντιπάλων, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στη στοιχηματική πλατφόρμα Interwetten.

Πολύ καλά εξελίσσεται το 2019 για τη Λαμία, τόσο από πλευράς απόδοσης, όσο και αποτελεσμάτων. Εχοντας αξιοποιήσει την έδρα, έχει καταφέρει να βρίσκεται στη ζώνη παραμονής. Εκτός έδρας βέβαια υστερεί, με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες απολογισμό ενώ για τη σημερινή αναμέτρηση στην Ξάνθη έχει να αντιμετωπίσει μία σημαντική απουσία. Θα λείψει ειδικότερα ο Μπαράλες, με τον Αργεντινό φορ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (6 γκολ σε 18 συμμετοχές) και ο παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Η Ξάνθη μπορεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και την απουσία του Μπαράλες από πλευράς Λαμίας και να επιβεβαιώσει τον άσο που προσφέρεται πάνω από διπλασιασμό.

Με τις δύο αυτές επιλογές, το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο στο ματς Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και τον άσο της Ξάνθης στη συνάντηση με τη Λαμία, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα