Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στο ποδόσφαιρο, ειδικό στην Ευρωλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στο ποδόσφαιρο, ειδικό στην Ευρωλίγκα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ημέρα Κυπέλλου και η σημερινή, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στη σύνθεσή του αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και για τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας. Αναμετρήσεις, που μαζί με τα ματς για την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ.

Δύο αναμετρήσεις διεξάγονται για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Εργοτέλης υποδέχεται το Αστέρα Τρίπολης και ο Ατρόμητος την ΑΕΚ, στα πρώτα μεταξύ τους ματς. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Από την αναμέτρηση του Παγκρητίου προέρχεται και η πρώτη επιλογή για σήμερα. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, με τον Εργοτέλη να αγωνίζεται στην Β κατηγορία, οπότε δεδομένα υπάρχει θέμα διαφοράς ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Αρκάδες δηλώνουν παράλληλα πως έχουν ως στόχο τη διάκριση στο θεσμό και από τη στιγμή που δεν αναμένεται να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές στην 11άδα σήμερα, αποκτούν το σαφές προβάδισμα. Επιλέγουμε το διπλό, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.35 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Sportingbet.

Πρωταγωνιστικούς στόχους στο Κύπελλο Γαλλίας για τη Λυών που φιλοξενείται σε νοκ-άουτ ματς για τους 16 της διοργάνωσης από την Γκινγκάμπ. Οπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, η Γκινγκάμπ είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα και επίθεση στο Σαμπιονά. Λογική επιλογή το διπλό.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Μακάμπι – Ολυμπιακός. Τον μέχρι πέρσι προπονητή τους, Γιάννη Σφαιρόπουλο, θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» και έτσι η δυσκολία ανεβαίνει, αφού γνωρίζει πράγματα για το πώς θα περιορίσει την ελληνική ομάδα. Ως αυτού, θεωρούμε λογικό το ενδεχόμενο ο Βασίλης Σπανούλης να μείνει κάτω από τους 11 πόντους στο σημερινό ματς.

Ο Λαρισαίος γκαρντ άλλωστε στα 7 πιο πρόσφατα ματς του Ολυμπιακού σε επίπεδο Ευρωλίγκα έχει ξεπεράσει μία φορά τους 10 πόντους και ειδικότερα στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό προσφέρεται σήμερα το ενδεχόμενο να επιβεβαιώσει το Under 10.5 πόντων.

 

Τελευταία Νέα