Προγνωστικά στοιχήματος | Υποσχέσεις για γκολ στο ντέρμπι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Υποσχέσεις για γκολ στο ντέρμπι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για το Κύπελλο Ισπανίας κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα και κατά συνέπεια στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Είναι το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπενθυμίζεται, πως στην αναμέτρηση πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα επικράτησε 5-1 ως γηπεδούχος, ματς το οποίο ήταν και το τελευταίο για τον Ζουλιέν Λοπετέγκι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τελευταίο διάστημα η «βασίλισσα» της Ευρώπης έχει επανέλθει στα γνωστά της στάνταρ, προερχόμενη από πέντε σερί νίκες και μην έχοντας να αντιμετωπίσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα για το σημερινό ντέρμπι. Διαθέσιμος στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, υπάρχει όμως ένα ενδεχόμενο να βρίσκεται στον πάγκο.

Ισορροπημένο το ντέρμπι, μοιάζει ανοικτό σε κάθε σημείο και αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων και την ανοδική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης τη δεδομένη στιγμή, δείχνει πολύ λογικό το ενδεχόμενο το σημερινό ντέρμπι να έχει γκολ. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στη στοιχηματική πλατφόρμα Novibet.

Ομάδα συνώνυμο της επίθεσης, είναι και η Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Οπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, είναι η ομάδα που διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει 66 γκολ σε 25 αγωνιστικές. Ακόμα, είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα της κατηγορίας στο πρώτο ημίχρονο, τόσο συνολικά όσο και ως φιλοξενούμενη. Παράλληλα, στα ματς που καλείται να δώσει ως φιλοξενούμενη σκοράρει πολύ περισσότερο στο πρώτο 45λεπτο (15 γκολ στο πρώτο αντί 8 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο). Εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Εβερτον έχει σήμερα και έχει τύχη το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε ικανοποιητικότατη απόδοση, πάνω από τον διπλασιασμό.

Με τις δύο αυτές επιλογές, το Over 1.5 γκολ ημιχρόνου στα ματς Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Εβερτον – Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα