Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό ρίσκου και απόδοσης

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλό ρίσκου και απόδοσης

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Από τις ομάδες που δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή στη Γαλλία, είναι η Μαρσέιγ. Ιδίως από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά κινείται στη μετριότητα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οπως φανερώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, οι Μασσαλοί έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς στην τελευταία 6άδα αγώνων στο Σαμπιονά (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό), αποτελέσματα που έχουν βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Επιπροσθέτως, η Μαρσέιγ σήμερα είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί χωρίς κόσμο (κεκλεισμένων των θυρών), αλλά και με σημαντικές απουσίες από όλες τις γραμμές. Θα λείψουν ειδικότερα οι Ραμί (στόπερ), Στρόοτμαν (κεντρικός μέσος), Παγιέ (μεσοεπιθετικός) και Τοβέν (φορ, πρώτος σκόρερ, 22 συμ./11 γκολ). Η Μπορντό βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες στα 6 τελευταία), διαθέτει ικανότατες μονάδες μεσοεπιθετικά και έχει τύχη για το αποτέλεσμα. Επιλέγουμε το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 3.29 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop.

Το παραπάνω ματς είναι το μοναδικό που διεξάγεται σήμερα στο Σαμπιονά και ένα από τα αρκετά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Για το Κύπελλο Γερμανίας, βρισκόμαστε στη φάση των 16. Τα ματς είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί ακολουθείται η διαδικασία των πέναλτι. Στο ένα από τα τέσσερα ματς που διεξάγονται σήμερα, η Χάιντεχαϊμ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, με τη Χάιντενχαϊμ να είναι ομάδα της Β κατηγορίας και η Λεβερκούζεν της Μπουντεσλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, προερχόμενοι μάλιστα από την επικράτηση επί της Μπάγερν Μονάχου (3-1). Είχε προηγηθεί το διπλό επί της Βόλφσμπουργκ (3-0). Τα δύο αυτά σερί θετικά αποτελέσματα έχουν τονώσει παράλληλα και την ψυχολογία. Με δεδομένη τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και την αγωνιστική κατάσταση της Λεβερκούζεν, επιλέγουμε το διπλό ημίχρονο.

Με τις δύο παραπάνω επιλογές, το διπλό της Μπορντό και το διπλό ημίχρονο της Λεβερκούζεν, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα