Προγνωστικά στοιχήματος | Η ύστατη προσπάθεια της Μονακό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η ύστατη προσπάθεια της Μονακό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στην τεχνική ηγεσία της Μονακό. Η ομάδα προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση και θα κάνει την προσπάθειά της να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στα ματς που η ομάδα έδωσε εκ νέου υπό τις οδηγίες του Ζαρντίμ, φάνηκε η πρόθεση να επιτεθεί από τα πρώτα λεπτά και το πρόβλημα στην διαχείριση του αποτελέσματος.

Οπως και να χει, με επιθετική τακτική περιμένουμε και σήμερα τους Μονεγάσκους, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τουλούζ, ματς στο οποίο επιστρέφει συγκριτικά με το τελευταίο χρονικά (αποκλεισμός στα πέναλτι από την Γκινγκάμπ για το Κύπελλο, 2-2 90λεπτο) ο ηγέτης της επίθεσης, Ρανταμέλ Φαλκάο. Σύμμαχος για τη Μονακό στο σημερινό ματς είναι η παράδοση, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες απολογισμό. Λόγω της επιθετικής τακτικής της Μονακό και της μεγάλης ανάγκης που έχει για το αποτέλεσμα, επιλέγουμε τον άσο ημίχρονο, σε απόδοση 2.30 στην στοιχηματική ιστοσελίδα bwin.

Είναι το ένα από τέσσερα ματς που διεξάγονται σήμερα για το Σαμπιονά και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το κουπόνι ΟΠΑΠ. Για την ελληνική Σούπερ Λίγκα, το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τα ματς Λαμία – Παναιτωλικός και Ολυμπιακός –Πανιώνιος.

Η ομάδα με τη χειρότερη φόρμα τη δεδομένη στιγμή, όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά στοιχήματος, είναι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Θέλτα. Προέρχεται από πέντε κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα τη στιγμή που συνεχίζει να απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο παίκτης που της κάνει τη διαφορά στην επίθεση, Ιάγο Ασπας. Το κλίμα είναι βαρύ και μέσα σε όλα αυτά καλείται να υποδεχθεί τη Σεβίλλη. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από βαριά ήττα στην Βαρκελώνη (1-6 για το Κύπελλο από την Μπαρτσελόνα) και λογικά θα ζητήσει την αντίδραση. Επιλέγουμε το διπλό που προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Με τις δύο αυτές επιλογές, τον άσο ημίχρονο της Μονακό και το διπλό της Σεβίλλης, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα