Προγνωστικά στοιχήματος | Ανατροπή και πρόκριση για ΠΑΟ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ανατροπή και πρόκριση για ΠΑΟ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Δεύτερη σερί σεζόν στην οποία ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Λαμία, για το Κύπελλο Ελλάδος. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στη φάση των «16». Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στη Λαμία 1-0, ενώ ίδιο ήταν και το σκορ στην αναμέτρηση πρωταθλήματος που προηγήθηκε. Πρόκειται για το μοναδικό ματς της ημέρας στο θεσμό, το οποίο ολοκληρώνει τον γύρο των 16 και περιλαμβάνεται φυσικά στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

Σίγουρα, οι δύο ήττες από τη Λαμία και μάλιστα σε πολύ σύντομο διάστημα δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, τα δύο αυτά αποτελέσματα αναμένεται να του δώσουν επιπλέον κίνητρο για τον σημερινό επαναληπτικό και οι παίκτες του θα έχουν ακόμα ένα λόγο πριν της πρόκρισης να κάνουν την ανατροπή, ώστε να πάρουν έτσι την άτυπη ρεβάνς. Στα θετικά για τον προπονητή του «τριφυλλιού», Γιώργο Δώνη, το γεγονός πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα για σήμερα.

Περιμένοντας από τον Παναθηναϊκό να μπει αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο, ρισκάρουμε με τον άσο στο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στην στοιχηματική πλατφόρμα Netbet.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Νοβάρα – Αρζακένα από την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, ματς που επιλέγουμε τον άσο στον ημίχρονο. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας στο ρόστερ των δύο ομάδων, με την Αρζακένα, όπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, να υστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ως φιλοξενούμενη. Είναι ενδεικτικό πως έχει δώσει 10 ματς φέτος στο πρωτάθλημα μακριά από την έδρα της και έχει γνωρίσει μόνο ήττες.

Η Νοβάρα είναι μία ομάδα που σκοράρει πολύ περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων της. Στο πρώτο 45λεπτο έχει σημειώσει ειδικότερα 9 τέρματα, έναντι μόλις τριών στο δεύτερο ημίχρονο. Φανερώνει την πρόθεση που έχει σαν ομάδα να μπει επιθετικά στα εντός έδρας ματς. Βάσει και των εκτός έδρας επιδόσεων της Αρζακένα, μοιάζει λογικό το ενδεχόμενο σήμερα να προηγείται στο σκορ στην ανάπαυλα.

 

Τελευταία Νέα