Προγνωστικά στοιχήματος | Η αντεπίθεση της Φενερμπαχτσέ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η αντεπίθεση της Φενερμπαχτσέ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στις θέσεις του υποβιβασμού, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Τουρκίας το 2018 η Φενερμπαχτσέ. Είναι ο χειρότερος πρώτος γύρος σε πρωτάθλημα από την αρχή της ιστορίας της, τον Μάιο του 1907. Πρώτη κίνηση για την αντιστροφή του κλίματος ήταν η αλλαγή προπονητή, με τον Ερσούν Γιανάλ να αναλαμβάνει και σήμερα θα βρεθεί για τρίτη φορά στον πάγκο της ομάδας και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπούρσασπορ. Ενα από τα δύο ματς της ημέρας στο πρωτάθλημα Τουρκίας, το οποίο περιλαμβάνεται φυσικά στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

Τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα έτσι για τους περσινούς δευτεραθλητές και στη σημερινή συνάντηση η κατάκτηση των τριών βαθμών κρίνεται μονόδρομος. Σύμμαχός της η παράδοση, αφού παραμένει αήττητη στη συγκεκριμένη έδρα από το 2009, μετρώντας έκτοτε 4 νίκες και 5 ισοπαλίες. Σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει άλλωστε φέτος η Μπούρσασπορ, ομάδα με έντονο πρόβλημα στην επίθεση. Θεωρούμε πως το ματς είναι στα μέτρα και τις δυνατότητες της Φενερμπαχτσέ ώστε να πάρει τη νίκη που θα την βοηθήσει μαθηματικά και ψυχολογικά και επιλέγουμε το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.45 στην στοιχηματική πλατφόρμα Vistabet.

Με σύμμαχο την παράδοση και η Σπέτσια απέναντι στην Βενέτσια. Στα 10 τελευταία ματς που την έχει φιλοξενήσει μετράει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Φέτος είναι η έννοια της ομάδας έδρας. Όπως φαίνεται και από τα στατιστικά στοιχήματος, ως γηπεδούχος έχει συγκεντρώσει τους 18 από τους συνολικά 26 βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Παραμένει για πέντε ματς χωρίς ήττα (με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες απολογισμό στο διάστημα αυτό) έχοντας μάλιστα δύσκολο πρόγραμμα.

Σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα στηρίζεται και η Βενέτσια (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες οι εκτός έδρας επιδόσεις της στο πρωτάθλημα). Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα ματς που καλείται να δώσει μέχρι στιγμής, εστιάζεται στην επίθεση. Διαθέτει την τρίτη χειρότερη επίθεση ως φιλοξενούμενη και μία από τις χειρότερες συνολικά στην κατηγορία. Επιλέγουμε τον άσο, σημείο με το οποίο ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα