Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο με Σεντ Ετιέν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο με Σεντ Ετιέν

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ενα από τα κλασικά ντέρμπι στη Γαλλία διεξάγεται σήμερα, μεταξύ Σεντ Ετιέν και Λυών για το Σαμπιονά. Είναι η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και κατά συνέπεια από το κουπόνι ΟΠΑΠ. Η μικρή χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει τις δύο αντιπάλους (τις δύο ομάδες χωρίζουν λιγότερο από 50 χιλιόμετρα) ήταν ο κυριότερος λόγος που απέκτησε τον χαρακτήρα ντέρμπι το εν λόγω ματς. Ο άλλος εξίσου σημαντικός, ήταν οι κοινωνικές διαφορές που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά μεταξύ τους το 1951 και έκτοτε έχουν αγωνιστεί 117 φορές σε καταγεγραμμένα ματς. Οριακά υπέρ της Σεντ Ετιέν η συνολική παράδοση, με 38 νίκες έναντι 36 της Λυών ενώ 31 ματς έληξαν ισόπαλα.

Αμφότερες στηρίζουν φυσικά πολλά στον παράγοντα έδρα. Οπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχήματος, η Σεντ Ετιέν παραμένει φέτος αήττητη μπροστά στο κοινό της, με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες απολογισμό. Παράλληλα, διαθέτει μαζί με τη Λιλ την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση (21 γκολ σε 10 ματς) ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή, προερχόμενη από 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σε αντίθεση με τη Λυών που μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στο αντίστοιχο διάστημα. Ρισκάρουμε με τον άσο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.16 στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη συνάντηση Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ανεβασμένη αγωνιστικά η Ράγιο, προέρχεται από τρεις σερί νίκες που της έχουν δώσει ψυχολογία στη «μάχη» παραμονής. Πρόκειται γενικά για ομάδα που σημειώνει και δέχεται γκολ στην έδρα της (9 g/g σε 12 ματς). Βελτιωμένη αγωνιστικά και η Σοσιεδάδ μετά την αλλαγή προπονητή, η οποία διαθέτει και ποιότητα στην επίθεση. Πολύ λογικό το ενδεχόμενο στο σημερινό μεταξύ τους ματς να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκονται σε περίοδο φόρμας. Επιλέγουμε το G/G.

 

Τελευταία Νέα