Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί σε Αγγλία και Ισπανία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί σε Αγγλία και Ισπανία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το δύσκολο πρόγραμμα που είχε να βγάλει εις πέρας το προηγούμενο διάστημα, με τρία ματς μάλιστα από τα 5 τελευταία απέναντι σε μεγάλες ομάδες (Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι) είχαν ως συνέπεια να χαθεί πολύτιμο έδαφος βαθμολογικά, αναφορικά με την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, για τη Νιούκασλτ. Οι «καρακάξες», όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας που προπονεί από το 2016 ο Ράφα Μπενίτεθ, σήμερα δίνουν ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια, απέναντι στην Κάρντιφ. Ενα από τα πολλά ματς της ημέρας που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Η Νιούκαστλ δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αποψινή συνάντηση, η οποία έχει το χαρακτήρα τελικού. Αλλωστε, στον αγώνα που προηγήθηκε χρονικά, για το Κύπελλο Αγγλίας (4-2 την Μπλάκμπερν στην παράταση), προφύλαξε όλους τους βασικούς, ώστε να είναι διαθέσιμοι σήμερα. Πολλές αδυναμίες για την Κάρντιφ μακριά από την έδρα της (7 ήττες, 2 ισοπαλίες, 1 νίκη), που σε συνδυασμό με το κίνητρο της γηπεδούχου, δίνουν στον άσο το προβάδισμα. Επιλογή, που προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στην στοιχηματική ιστοσελίδα Pamestoixima.

Η ομάδα με τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι η Ουέσκα. Οπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, πρόκειται για την ομάδα που διαθέτει τη χειρότερη αμυντική επίδοση στην κατηγορία, αλλά και τη χειρότερη επίθεση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία φιλοξενεί, αναμένεται να έχει εύκολο έργο και φτάνει να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Η Ατλέτικο είναι αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα που μπορεί να απειλήσει την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στη «μάχη» για τον τίτλο.

Το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των «ροχιμπλάνκος» και σε περίπτωση που παρουσιαστούν σοβαροί, θα πάρουν και το τρίποντο. Εχουν διευρύνει στο μεταξύ στα 18 ματς το αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις, με 10 νίκες και 8 ισοπαλίες απολογισμό στο διάστημα αυτό. Επιλέγουμε το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. Με τις δύο αυτές επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα