Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος με παράδοση στην Ολλανδία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος με παράδοση στην Ολλανδία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τρεις έχουν αναμετρηθεί Ναϊμέγκεν και Τέλσταρ στην έδρα της πρώτης, με τη γηπεδούχο να μετρά το απόλυτο νικών. Δύο από αυτά τα ματς αφορούσαν το πρωτάθλημα (2015 και 2018) και ένα φιλικό ματς (το 2009). Σε ότι αφορά τη συνολική παράδοση, έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές και η Ναϊμέγκεν έχει απολογισμό 4 νίκες και 1 ήττα. Στα 4 τελευταία ματς μάλιστα, έχει σημειώσει τουλάχιστον από 2 τέρματα.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν σήμερα μεταξύ τους σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς. Λόγω παράδοσης και έδρας, ο άσος αποκτά το προβάδισμα, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.75 στην στοιχηματική πλατφόρμα Sportingbet.

Τα ματς για τη Β Ολλανδίας και τη Β Γαλλίας κυριαρχούν στο μεταξύ ακόμα μία Παρασκευή από το κουπόνι ΟΠΑΠ στο ποδόσφαιρο ενώ στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν οι αγώνες για την Ευρωλίγκα. Από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, προέρχεται και η δεύτερη επιλογή της ημέρας, σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

Το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το Μπεζιέρ – Τρουά. Οπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά, η Μπεζιέρ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς εντός έδρας νίκη. Τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο απολογισμός της, διαθέτοντας παράλληλα μία από τις χειρότερες επιθέσεις τόσο εντός έδρας, όσο και στο πρωτάθλημα.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες. Υπάρχει κενό στη θέση «1», αφού θα κληθεί να αγωνιστεί ο τρίτος κατά σειρά τερματοφύλακάς της αλλά και στο θέση του αριστερού μπακ, αφού οι δύο παίκτες που αγωνίζονται εκεί, δεν θα είναι επίσης διαθέσιμοι. Εχει συμπληρώσει ακόμα 7 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (6 ήττες και 1 ισοπαλία ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό).

Η Τρουά έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και έδειξε σε καλύτερο επίπεδο από τη σημερινή της αντίπαλο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μετς (1-1). Από τη στιγμή που υπερτερεί σε ποιότητα βάσει ρόστερ σε συνδυασμό με τις εντός έδρας επιδόσεις της Μπεζιέρ και τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, το διπλό που προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού, έχει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα