Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Κύπελλο Ισπανίας

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Κύπελλο Ισπανίας

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τη Βιγιαρεάλ. Παρότι διαθέτει παίκτες με ποιότητα, δεν έχει καταφέρει να δείξει αυτά που μπορεί και θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Παραμένει στις θέσεις του υποβιβασμού και η εξασφάλιση της παραμονής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, είναι ο νούμερο ένα στόχος αυτή την εποχή. Ως αυτού, η αναμέτρηση που ακολουθεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Σήμερα το «κίτρινο υποβρύχιο», όπως είναι το προσωνύμιο της Βιγιαρεάλ, έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με την Εσπανιόλ για το Κύπελλο, στον επαναληπτικό της φάσης των «16». Στην πρώτη αναμέτρηση οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (2-2). Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που ενδιαφέρει τους Καταλανούς και από τη στιγμή που για τη Βιγιαρεάλ προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα και η «μάχη» για την παραμονή, επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.06 στην στοιχηματική πλατφόρμα Betshop.

Οπως άλλωστε επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά, η Εσπανιόλ μπορεί να χαρακτηριστεί φέτος ως ομάδα έδρας, με 6 νίκες και 3 ήττες απολογισμό στο πρωτάθλημα.

Το παραπάνω ματς είναι το ένα από τα τρία που διεξάγονται για το Κύπελλο Ισπανίας. Και τα τρία ματς είναι διαθέσιμα στο κουπόνι ΟΠΑΠ, όπως και αρκετά ακόμα. Ανάμεσα σε αυτά και τα ματς για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Ασιατικού Κυπέλλου. Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν οι αγώνες για την Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να είναι η ελληνική ομάδα που έχει υποχρεώσεις σήμερα, υποδεχόμενη την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Με το ματς Ολυμπιακός – Χίμκι ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα. Επιλογή μας αποτελεί ο άσος με χάντικαπ 2.5 πόντων στο πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες, που θα είναι ενισχυμένοι στη θέση «5» από την επιστροφή του Νικόλα Μιλουτίνοφ, σύμφωνα με την τακτική τους, θα θελήσουν να κυριαρχήσουν από την πρώτη περίοδο. Στα συν για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ λογίζεται η απουσία του Αλεξέι Σβεντ από πλευράς Ρώσων, παίκτη με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα