Τι είναι το παρολί στο στοίχημα;

Gazzetta team
Τι είναι το παρολί στο στοίχημα;

bet365

Τι σημαίνει παρολί στο στοίχημα; Αξίζει να παίζει κάποιος τριάδα; Πόσα παιχνίδια περιλαμβάνει το παρολί; Ερωτήσεις που τις ακούμε συχνά, που μοιάζουν απλές και σε κάποιες περιπτώσεις είναι. Σε κάποιες άλλες πάλι, οι απαντήσεις δεν είναι τόσο απλές. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το στοίχημα εξελίσσεται συνεχώς, υπάρχουν κάποια δεδομένα που μπορούμε να αναλύσουμε, με στόχο να αυξήσουμε τις πιθανότητες κέρδους.

Η έννοια παρολί έχει γίνει viral τα τελευταία χρόνια στο χώρο του στοιχήματος. Ουσιαστικά με τον όρο παρολί ονομάζουμε ένα δελτίο στοιχήματος που περιλαμβάνει από δύο αγώνες και πάνω. Αν επιλέξουμε στο κουπόνι μας ένα ματς, είναι μονό αποδεκτό. Αν επιλέξουμε από δύο και πάνω είναι παρολί.

Προφανώς το στοίχημα των δύο αγώνων (δυάδα) διαφέρει πολύ από το παρολί των πέντε αγώνων (πεντάδα). Άλλες οι πιθανότητες κέρδους όταν κυνηγάμε δύο σημεία, άλλες όταν κυνηγάμε πέντε.

Στη συνέχεια του άρθρου, στο helpbet.gr, θα διαβάσετε αν συμφέρει να παίζουμε παρολί στο στοίχημα, ποια είναι τα μειονεκτήματα, ποια τα πλεονεκτήματα, τι ρόλο παίζει η γκανιότα και ποιες οι πιθανότητες κέρδους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα