Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στα φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στα φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Δέκα φορές έχει αντιμετωπίσει ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας στην έδρα της η Σαουθάμπτον για το θεσμό του Κυπέλλου και σε όλες προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Σήμερα έχει υποχρεώσεις με τη Ντέρμπι, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην πρώτη αναμέτρηση, με συνέπεια η πρόκριση να κριθεί σε επαναληπτικό. Οι «Αγιοι» μπορούσαν να τελειώσουν με την πρόκριση, καθώς προηγήθηκαν 2-0 στο 48’, αλλά τους έλειψε η σταθερότητα. Διεύρυναν παράλληλα το αήττητο σερί απέναντι στη Ντέρμπι στα 6 ματς, με 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απολογισμό.

Η Σαουθάμπτον προέρχεται από νίκη ψυχολογίας στην έδρα της Λέστερ (2-1), αποτέλεσμα που της επέτρεψε να ανέβει από τις θέσεις υποβιβασμού στην Πρέμιερ Λιγκ. Με ανεβασμένο ηθικό έτσι σήμερα και χωρίς πολλές αλλαγές στην 11άδα, όπου θα υπάρχουν ούτως η άλλως απουσίες λόγω αγωνιστικών προβλημάτων (κυριότερες των επιθετικών Ινγκς, Οστιν και του μέσου Λεμινά). Η Ντέρμπι είναι ομάδα της Τσάμπιονσιπ, με καλή συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ως φιλοξενούμενη όμως δέχεται ευκολότερα γκολ. Το ματς εξαρτάται κυρίως από την απόδοση της γηπεδούχου και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.70 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten.

Το παραπάνω είναι και το μοναδικό ματς της ημέρας για το Κύπελλο Αγγλίας και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνονται στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Κύπελλο Πορτογαλίας και τη συνάντηση Φεϊρένσε – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Είναι το τρίτο φετινό μεταξύ τους ματς. Στα δύο πρώτα επικράτησε η Σπόρτινγκ. Για το Λιγκ Καπ (4-1 εκτός έδρας τον Δεκέμβριο) και το πρωτάθλημα (1-0 εντός έδρας τον Σεπτέμβριο). Εχοντας μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ θα ζητήσει τη διάκριση στο Κύπελλο.

Η Φεϊρένσε μάχεται για την παραμονή και δεν έχει αξιοποιήσει στο βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα (1 νίκη, 2 ήττες, 5 ισοπαλίες). Οπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά, είναι μία από τις ομάδες με τη χειρότερη επίθεση. Θεωρούμε πολύ λογική τη νίκη-πρόκριση της Σπόρτινγκ και ρισκάρουμε με το διπλό στο πρώτο 45λεπτο.

 

Τελευταία Νέα