Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλά σε Ιταλία και Κύπρο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διπλά σε Ιταλία και Κύπρο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Με το κλείσιμο της αγωνιστικής στα μεγάλα πρωταθλήματα, είναι συνδυασμένη η σημερινή ημέρα. Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης όπου υπάρχει δράση, με ένα ματς σε κάθε κατηγορία ενώ για τη Σούπερ Λίγκα διεξάγονται οι αναμετρήσεις Αρης – Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ. Πλην το ματς της Ενωσης, οι άλλες συναντήσεις περιλαμβάνονται κανονικά στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος κλείνει η αγωνιστική και στην Κύπρο, στην πρώτη επιλογή για σήμερα. Αλκή – ΑΕ Λεμεσού η αναμέτρηση και το διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 1.54 στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, αποτελεί την επιλογή μας. Εντονο το επιθετικό πρόβλημα στη γηπεδούχο. Οπως επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά, είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση συνολικά, με μόλις 12 τέρματα ενεργητικό σε 14 αγώνες.

Σύμμαχος για την ΑΕ Λεμεσού, ομάδα που υπερτερεί βάσει ρόστερ και βρίσκεται σε εξίσου καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι η παράδοση. Μετράει πέντε σερί νίκες επί της Αλκής, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης με τέρματα 15-4. Λογική επιλογή το διπλό, σε τιμές σωστού φαβορί.

Για το Κύπελλο Ιταλίας, η Κάλιαρι αντιμετωπίζει την Αταλάντα, σε νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16». Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη Γιουβέντους. Μεγάλο το κίνητρο να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την «γηραιά κυρία η Αταλάντα, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι. Πέρσι, η Αταλάντα είχε αποκλειστεί από τη Γιουβέντους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Αταλάντα είναι συνυφασμένη με το επιθετικό ποδόσφαιρο φέτος. Είναι ενδεικτικό πως διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση στη φετινή Serie A. Μάλιστα, στο τελευταίο χρονικά ματς επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2 της Σασσουόλο, αποτέλεσμα που έχει τονώσει το ηθικό εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Εξτρα κίνητρο για την Αταλάντα στο σημερινό ματς είναι η ήττα από την Κάλιαρι στην αναμέτρηση πρωταθλήματος. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό, κοντά σε τιμές διπλασιασμού. Με τις δύο αυτές επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα