Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές ρίσκου σε Αγγλία και Ολλανδία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές ρίσκου σε Αγγλία και Ολλανδία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εδώ και κάποια χρόνια, στην Ολλανδία, έως και τη δεύτερη κατηγορία, έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται οι ομάδες Νέων των συλλόγων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι ομάδες των Αγιαξ και Αϊντχόφεν. Ο Γιονγκ Αγιαξ μάλιστα πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής. Φέτος βρήκε και πάλι τα περσινά του στάνταρ στο τελευταίο κομμάτι του 2018, όπου με τέσσερις σερί νίκες κατάφερε να μπει στην πρώτη 7άδα. Αυτό που δεν αλλάζει ποτέ στην ομάδα, ανεξαρτήτως της φόρμας που θα βρίσκεται και του ρόστερ, είναι το 4-3-3 και το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Μακράν, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, όπως επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά στοιχήματος, είναι η Γιονγκ Αϊντχόφεν. Σκοράρει το ίδιο τόσο ως γηπεδούχος όσο και φιλοξενούμενη (από 22 γκολ). Παράλληλα, δέχεται και σχετικά εύκολα γκολ, αφού έχει μία από τις χειρότερες άμυνες.

Λόγω της επιθετικής φιλοσοφίας που διαθέτουν αμφότερες και την ικανότητα που έχουν στο γκολ, μοιάζει λογικό το μεταξύ τους ματς να έχει αρκετά τέρματα. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το G/G στο πρώτο 45λεπτο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Το μεγάλο ματς της ημέρας, που ξεχωρίζει και στο κουπόνι ΟΠΑΠ, είναι αυτό μεταξύ Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλη ομάδα η Μάντσεστερ μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Μετράει πέντε σερί νίκες, έχοντας συνδυάσει τα αποτελέσματα με επιθετικό ποδόσφαιρο. Το μεγαλύτερο κέρδος, είναι η ηγετική επιστροφή του Πολ Πογκμπά στην ομάδα. Ο Γάλλος μέσος «απελευθερώθηκε» από την απομάκρυνση του Μουρίνιο και είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Το αγωνιστικό του ανέβασμα, έχει δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει τη δεδομένη στιγμή και η Τότεναμ, η οποία νίκησε και στο ματς του πρώτου γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι όμως τέτοια η φόρμα της Μάντσεστερ και η απόδοση, που μας οδηγούν να ρισκάρουμε στο διπλό, επιλογή που προσφέρεται σε αποδόσεις μεγάλου αουτσάιντερ. Με τις δύο αυτές επιλογές ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα