Τα χειρότερα τατουάζ στην ιστορία του ΝΒΑ (pics)

Gazzetta team
Τα χειρότερα τατουάζ στην ιστορία του ΝΒΑ (pics)

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει 10 παίκτες που μάλλον δεν είχαν και... τόση έμπνευση όταν αποφάσισαν να ζωγραφίσουν το σώμα τους.

Ίσως πάλι να μην έπεσαν σε καλά χέρια ή να μην εμπιστεύτηκαν τον σωστό καλλιτέχνη (ο Θεός να τον κάνει). Όπως και να έχει αυτά είναι 10 χειρότερα τατουάζ στην ιστορία του ΝΒΑ. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι τα έχουν.

10. Ρέτζι Μίλερ

Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν όταν αποφάσισε να κάνει αυτό το πράγμα γύρω από τον αφαλό του; Μάλλον μόνο ο ίδιος. Θα μπορούσε να είναι το χειρότερο τατουάζ όλων των εποχών αλλά ευτυχώς για τον Μίλερ σε αντίθεση με τους άλλους παίκτες αυτής της λίστα αυτός σταμάτησε στο ένα.

9. Ρίτσαρντ Τζέφερσον

Έχει «χτυπήσει» απλά τα αρχικά του στον αριστερό του ώμο. Καμία πρωτοτυπία και απ' ότι βλέπετε έχει γίνει και πρόχειρη δουλειά. Μάλλον γι' αυτό δεν έχει κάνει άλλο τατουάζ από τότε.

8. ΝτεΣόουν Στίβενσον

Ποιος ο λόγος να έχεις τον Άμπραχαμ Λίνκολν ή το πρόσωπο οποιουδήποτε άλλου στον λαιμό σου; Για την ιστορία ο Στίβενσον αρχικά ήθελε να κάνει τατουάζ στο ίδιο σημείο τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αλλά του «έκλεψε» την ιδέα ο τότε συμπαίκτης του στην Ουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας.

7. Ντερόν Ουίλιαμς

Με το που πήγε στο ΝΒΑ «χτύπησε» στον δεξιό του ώμο έναν πάνθηρα ο οποίος όμως έμοιαζε περισσότερο με... γατάκι. Έτσι αποφάσισε να τον κάνει πιο άγριο περνώντας τον ένα δεύτερο χέρι από πάνω. Το αποτέλεσμα ήταν να φαίνεται από μακριά σαν να έχει μια τεράστια μαύρη κηλίδα στο χέρι του.

6. Κένιον Μάρτιν

Άλλη μία αποτυχημένη αλλαγή. Ο Μάρτιν κάτω από το δεξί του αυτί είχε δυο κόκκινα χείλη αλλά από το... κράξιμο που έφαγε αποφάσισε να τα καλύψει με ένα στέμμα ιδέα που όπως είναι προφανές δεν ήταν και τόσο πετυχημένη.

5. Ματ Μπαρνς

Διάλεξε καλό λόγο για να το κάνει αλλά από αισθητικής άποψης αυτό το τατουάζ δεν... λέει. Ο Μπαρνς αποφάσισε να ζωγραφίσει στον λαιμό το του τις πατούσες του παιδιού αλλά... αφήστε το καλύτερα η εικόνα «μιλάει» από μόνη της αλλά για να λέμε την αλήθεια μάλλον «φωνάζει».

4. Μόντα Έλις

Αυτός το τερμάτισε! Ωραία έμπνευση αλλά να «χτυπήσεις» ολόκληρο το γενεαλογικό σου δέντρο πάει πολύ! Ειδικά όταν βάζεις το (τεράστιο) κεφάλι του παιδιού σου... στον γάμο του Καραγκιόζη.

3. Γκίλμπερτ Αρίνας

Πριν «κλέψει» τον Στίβενσον και κάνει τατουάζ στον λαιμό του τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ο Αρίνας είχε αποφασίσει να «χτυπήσει» ένα λιοντάρι στο στήθος του. Που είναι το κακό; Ταμάτια του λιονταριού είναι οι ρώγες του...

2. Τζέι Αρ Σμιθ

Από που να αρχίσει κανείς; Ο τύπος είναι γεμάτος τατουάζ αλλά το πιο... άκυρο με διαφορά είναι το σήμα των Νιου Γιορκ Γιάνκις δίπλα στο μήλο του Αδάμ. Άντε ξεχώρισε τα βέβαια!

1. Κρις Άντερσεν

Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας γιατί απλούστατα το άτομο μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Τα περισσότερα τατουάζ είναι μαύρα για να φαίνονται καλύτερα αλλά ο Άντερσεν ως λευκός αποφάσισε να βάλει κι άλλα χρώματα στο σώμα του και μοιάζει σαν ουράνιο τόξο.

 

NBA Τελευταία Νέα