Το scouting report του Ρινάλντι (vids & pics)

Το scouting report του Ρινάλντι (vids & pics)

Νίκος Ρόλλας
Το scouting report του Ρινάλντι (vids & pics)

bet365

Το «Τανκ» που μοιάζει με τον Κάρλος Τέβες. Το Gazzetta.gr βρήκε τι έχει γραφτεί για τις ικανότητες του Λαουτάρο Ρινάλντι που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για την επίθεση.

Το όνομά του Λαουτάρο Ρινάλντο είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή της ομάδας και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα. Προσφέροντας έτσι, ακόμη μία επιλογή στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι...

Τι είδους παίκτης όμως είναι 22χρονος επιθετικός, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει τσεκαριστεί από ομάδες όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ουντινέζε, η Τορίνο και η Τραμπζονσπόρ;

Πρώτα απ' όλα, ας δούμε τι λέει ο ίδιος για τον εαυτό του: «Πάντα μου άρεσε να παίζω ως κλασσικό 9άρι, για λατρεύω να σκοράρω», είχε δηλώσει σε μία συνέντευξή του στην Clarin, πριν από δύο χρόνια και συνέχισε λέγοντας: «Μου αρέσει να βλέπω videos με τον Γκαμπριέλ Μπαντιστούτα. Δεν ήταν παίκτης με μεγάλη τεχνική κατάρτιση, αλλά ήξερε πως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού».

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τις ικανότητές του, είχε επισημάνει: «Δουλεύω σκληρά, προκειμένου να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα. Θεωρώ πως είμαι ένας δυναμικός επιθετικός περιοχής, με δυνατό σουτ». Κάτι που επιβεβαιώνει και το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην ήττα της Αργεντίνος Τζούνιορς από την Ρίβερ Πλέιτ, όταν έχοντας κρεμασμένο από πάνω του τον αντίπαλο αμυντικό, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Το TuttoMercatoWeb την περίοδο που απασχολούσε την Ουντινέζε παρομοίαζε το παιχνίδι του με αυτό του Κάρλος Τέβες, ενώ το CalcioMarcato έγραφε: «Στην πατρίδα του κάποιοι τον αποκαλούν τανκ, όμως η φυσική κατάσταση δεν είναι το δυνατό του σημείο. Παίζει καλά με την πλάτη στην εστία, έχει έξυπνες κινήσεις μέσα στην περιοχή και διαθέτει κρύο... αίμα όταν βρεθεί φάτσα με το γκολ. Ένας σύγχρονος επιθετικός δηλαδή. Δεν φοβάται να παίξει σκληρά, αλλά ξέρει πότε να μοιράσει το παιχνίδι στους συμπαίκτες του».

Όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος πάντως, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή που έχει, έπαιξε η συνύπαρξή του με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στην Αργεντίνος Τζούνιορς: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς μου άρεσε πολύ έτσι όπως έπαιζε. Με βοήθησε αρκετά. Με συμβούλευε, μου έλεγε που να σταθώ στο γήπεδο για να μπορέσει να βρει με πάσα. Όπως έκαναν δηλαδή ο Λεντέσμα και ο Καρούζο».

Το World Soccer Scouting αναφέρει χαρακτηριστικά για αυτόν: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική σωματική δομή, που διαθέτει ποιότητα και τεχνική. Αυτά συνοδεύοντας και από μία πολύ καλή προσωπικότητα. Εξελίσσεται βήμα-βήμα, διαθέτει καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του και παίζει καλά στην αντίπαλη περιοχή. Είναι καλός στο ένας εναντίον ενός και στις εναέριες μονομαχίες, ενώ παράλληλα βοηθάει και αμυντικά αν χρειαστεί, με καλά αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα