Οι ομορφότερες Ελληνίδες αθλήτριες! (pics & vid)

Gazzetta team
Οι ομορφότερες Ελληνίδες αθλήτριες! (pics & vid)

bet365

Το gazzetta.gr... βγαίνει από το κλίμα κατάνυξης της ημέρας και σας προετοιμάζει για την Ανάσταση, παρουσιάζοντας τις 10 ομορφότερες Ελληνίδες αθλήτριες.

Μετά τους ομορφότερους Έλληνες αθλητές ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε ποια είναι η ομορφότερη αθλήτρια της Ελλάδας. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις πιο όμορφες Ελληνίδες αθλήτριες και σας καλεί να επιλέξετε την αγαπημένη σας.

Απολαύστε τις:

Αναστασία Κωστάκη

Η Αναστασία Κωστάκη έχει γράψει την δική της ιστορία μέσα στα παρκέ. Η διεθνής αθλήτρια μπάσκετ έγινε η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο WNBA και μαζί με τις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις στο παρκέ προσέφερε και την σέξι παρουσία της.

Άσπα Καλαμπάκου

Η Άσπα Καλαμπάκου ήταν η παίκτρια που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στην παρουσίαση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η Άσπα μπορεί να μετακόμισε στην Σουηδία για να παίξει μπάσκετ αλλά έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων, με την εντυπωσιακή της παρουσία.

Βούλα Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου που πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου, έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα με την σέξι παρουσία της στον στίβο.

Δώρα Παντέλη

Η Δώρα Παντέλη είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες μπασκετμπολίστριες και η πράσινη φανέλα της πηγαίνει εξαιρετικά.

Τζίνα Λαμπρούση

Η Τζίνα Λαμπρούση φοράει τα κόκκινα και γυρνάει... κεφάλια όταν αγωνίζεται. H 22χρονη κεντρική των «ερυθρολεύκων» εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της.

Κατερίνα Γιώτα

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν σε αφήνει ποτέ παραπονεμένο. Η Κατερίνα Γιώτα είναι άλλη μια παρουσία που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Βάσω Καραντάσιου

'Εχει γράψει ιστορία στο beach volley και τώρα πια που δεν είναι ενεργή αθλήτρια παραμένει το ίδιο γοητευτική.

Ζωή Δημητράκου

Γράφει ιστορία μέσα στα παρκέ και εντυπωσιάζει έξω από αυτά. Απολαύστε την.

Εύα Κατωπόδη

Η Ελληνίδα γκαρντ με το εντυπωσιακό σώμα κατέχει δίκαια μια θέση ανάμεσα στις πιο σέξι αθλήτριες.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα