Όταν η Μπαρτσελόνα δεν σκοράρει!

Όταν η Μπαρτσελόνα δεν σκοράρει!

Όταν η Μπαρτσελόνα δεν σκοράρει!

bet365

Η Μπαρτσελόνα στο «Βιθέντε Καλδερόν» δεν κατάφερε να βρει δίχτυα! Κι αυτό είναι είδηση! Ξέρετε πόσες φορές φέτος οι Καταλανοί δεν έχουν σκοράρει; Το gazzetta.gr έχει την απάντηση.

Δεν βρίσκεται στο καλύτερό της φεγγάρι. Η Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα από την Εσπανιόλ αλλά και τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπει την χρονιά να μην εξελίσσεται όπως περίμεναν οι φίλοι της.

Μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ατλέτικο στο «Καμπ Νόου», ελάχιστοι θα περίμεναν να μην πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Champions League.

Τελικά, η ομάδα του «Τσόλο» Σιμεόνε είχε αντίθετη άποψη και μετα δύο γκολ του Γκριεζμάν κατάφερε και απέκλεισε τους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ούτε το MSN, αλλά ούτε κάποιος άλλος σκόραρε για τους Καταλανούς.

Αυτό ήταν το πρώτο ματς στο φετινό Champions League που δεν σκόραραν οι «μπλαουγκράνα» και το 5ο συνολικά.

Στο πρωτάθλημα, στις 2/1 του 2016 κόντρα στην Εσπανιόλ έμειναν στο 0-0, ενώ κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασαν με 1-0.

Για το Copa del Rey δεν κατάφεραν να στείλουν τον τερματοφύλακα της Βιγιανοβένσε, Φουέντες να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του με το ματς στο «Romero Cuerda» να λήγει χωρίς σκορ.

Επίσης, η Aθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, στις 14/8 του 2015 την συνέτριψε με 4-0 στο πρώτο ματς του Supercopa!

Αυτά είναι τα πέντε ματς, που οι Καταλανοί φέτος δεν έχουν βρει δίχτυα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα