Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει… (part 2)

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει… (part 2)

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει… (part 2)

bet365

Μέσα στο αλαλούμ με την ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΟΚ, ορισμένοι θεωρούν κομβική τη 10η Απριλίου 1926, όταν κατατέθηκε η αίτηση προς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Το gazzetta.gr θυμίζει...

Δέκα ημέρα μετά την ιδρυτική συνέλευση στις 30 Μαρτίου 1926, οι άνθρωποι του νεοσύστατου συλλόγου κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για αναγνώριση. Ήταν 10 Απριλίου 1926.

Η αίτηση «περί επικυρώσεως καταστατικού» προς τον πρόεδρο του Πρωτοδικείου ανέφερε:

Κύριε Πρόεδρε,

Λαμβάνομεν την τιμήν να υποβάλωμεν υμίν συνημμένως Πρωτόκολλον Ιδρύσεως, Καταστατικόν, Πρωτόκολλον εκλογής Δ. Συμβουλίου και ονομαστικόν κατάλογον των μελών του Δ. Συμβουλίου του καθ’ ημάς άρισυστάτου αθλητικού και ποδοσφαιρικού Σωματείου με την επωνυμίαν Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, εξαιτούμενοι την υμητέραν Εγκρισιν και αναγνώρισιν του άνω Σωματείου.

Ευπειθέστατοι

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κ/των

Ο πρόεδρος (Τρ. Τριανταφυλλίδης), ο Γεν. Γραμματέας (Κ. Κρητικός)

Την 11η Απριλίου 1926 ο πρόεδρος, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και ο πρώτος γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Κρητικός υπέγραψαν την πρώτη δημόσια πρόσκληση του ΠΑΟΚ, που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας “Μακεδονίας” την 13η Απριλίου 1926.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ επιχείρησε να βάλει μια τάξη και να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με την ημερομηνία ίδρυσης, ορίζοντας την 12η Απριλίου ως «ημέρα γιορτής», αλλά φέτος έρχεται η ΠΑΕ και η επιτροπή των 90 χρόνων να ορίζει τη μεγάλη γιορτή του Συλλόγου στις 20 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία το 1926 εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το καταστατικό ίδρυσης του σωματείου…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα