Το Λαμποράλ - Παναθηναϊκός με… αριθμούς! (infographic)

Φάνης Παναγιώτου
Το Λαμποράλ - Παναθηναϊκός με… αριθμούς! (infographic)
Ο Παναθηναϊκός θα δώσει… μάχη με τη Λαμποράλ Κούτσα για μία θέση στο Final 4 και το gazzetta.gr παρουσιάζει τη στατιστική σύγκριση του ζευγαριού.

Δίχως να έχει ακόμα ολοκληρωθεί η τελευταία αγωνιστική του TOP 16, γνωρίζουμε ήδη τα ζευγάρια των προημιτελικών της φετινής Ευρωλίγκας. Η Ελλάδα στη συγκεκριμένη φάση θα έχει μόνον έναν εκπρόσωπο, καθώς ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά έπειτα από 11 σεζόν αποκλείστηκε πριν από τη φάση των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο Final 4, εκεί όπου θέλει να επιστρέψει για πρώτη φορά από το 2012. Αντίπαλος της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς η Λαμποράλ Κούτσα, η οποία θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να «σπάσει» την έδρα της Λαμποράλ στο πρώτο μεταξύ τους ματς; Στο 2.15 προσφέρει η Novibet το διπλό των «πρασίνων».

Το συγκεκριμένο ζευγάρι μοιάζει και είναι ίσως το πιο αμφίρροπο. Βλέπετε, κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι θα έχει μειονέκτημα έδρας κι ο λόγος είναι πως μετά τις μεταγραφές που έγιναν, παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένος. Από την άλλη, οι Βάσκοι είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς έχει εντυπωσιάσει με το μπάσκετ που παίζει κι η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι την περίμεναν να φτάσει μέχρι εδώ, έχοντας μάλιστα πλεονέκτημα έδρας!

Το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για το Βερολίνο θα φανεί στο παρκέ. Μέχρι τότε, το gazzetta.gr βάζει κάτω τους αριθμούς και σας παρουσιάζει τους μέσους όρους των δύο αντιπάλων, τους κορυφαίους τους παίκτες, όπως και την αμυντική τους συμπεριφορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.