Ο Ντι Κάπριο που... γουστάρει το NBA! (vids & pics)

Ο Ντι Κάπριο που... γουστάρει το NBA! (vids & pics)

Φάνης Παναγιώτου
Ο Ντι Κάπριο που... γουστάρει το NBA! (vids & pics)

bet365

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πανηγυρίζει το πρώτο του Όσκαρ και το gazzetta.gr παρουσιάζει την αγάπη του για το μπάσκετ και τον επόμενο του στόχο, που είναι να δει ξανά τους αγαπημένους του Λέικερς στην κορυφή.

Κάθε σταρ έχει και μία... άλλη πλευρά. Έτσι κι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στον πλανήτη, παράλληλα, όμως, είναι από τους πιο γνωστούς φίλους των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Ντι Κάπριο γουστάρει το μπάσκετ. Έχει γυρίσει και το 1995. «The Basketball Diaries» λεγόταν η ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει πιαστεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό σε κάποιον αγώνα του ΝΒΑ. Κυρίως στους αγαπημένους του Λέικερς πηγαίνει...

Είναι από το Los Angeles και πηγαίνει στο Staples Center εδώ και πολλά χρόνια. Μερικές φορές προσπαθεί να μην τον καταλάβουν γι' αυτό κι εμφανίζεται με κάποιο καπέλο. Συνήθως, όμως, ο φωτογραφικός φακός τον εντοπίζει.

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε δηλώσει για τον Ντι Κάπριο: «Κάθε ακριβώς πίσω από τη γυναίκα μου και κάνει... θόρυβο! Νιώθει το παιχνίδι. Είναι από τους παθιασμένους οπαδούς κι αυτό είναι πάντα καλό!»

 

NBA Τελευταία Νέα