Οι επιστροφές του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αντωνία Σπανού
Οι επιστροφές του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γυρίζει στο ΟΑΚΑ και οι μνήμες όλων των φίλων του Παναθηναϊκού «ζωντανεύουν» ξανά. Το gazzetta.gr σας θυμίζει τις δύο επιστροφές του Ζέλικο εκεί όπου μεγαλούργησε!

«Οι παλιές αγάπες είναι παντοτινές»

Μια μεγάλη και παντοτινή αγάπη όλων των φίλων του Παναθηναϊκού επιστρέφει στο σπίτι του και δεν γίνεται να μην έχει την επιστροφή που αξίζει.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένουν να ξανασμίξουν με Ζέλικο, που συνέδεσε το όνομα του με την τεράστια ιστορία της ομάδας, και ήταν ο προπονητής που αγάπησαν πιο πολύ από τον καθένα και στήριξαν σε ολόκληρη την πορεία του.

Ο άνθρωπος που μαζί με τον «Μήτσο» ήταν οι πρωτεργάτες της «χρυσής» πορείας του Παναθηναϊκού στα σπουδαία ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τον άνθρωπο που κοιτάει στον ουρανό του ΟΑΚΑ και βλέπει την καριέρα του κρεμασμένη, εκεί που 18,000 άτομα γυρνάνε τα μάτια τους και φουντώνουν από υπερηφάνεια.

Τον άνθρωπο που δεν γίνεται να αγαπηθεί παραπάνω από όσο αγαπιέται εδώ... στο δεύτερο σπίτι του. Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ο Σέρβος κόουτς βρίσκεται για τρίτη φορά στον δρόμο του Παναθηναϊκού, αφού η ομάδα του τριφυλλιού αντιμετωπίζει την Φενέρ, και η επιστροφή του πάλι αναμένεται με πολύ ενθουσιασμό από τους φίλους της ομάδας.

Ήταν 20 Μαρτίου του 2014 όταν ο Ζέλικο γύρισε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ. Το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά από 18,000 κόσμο που το μόνο που ήθελαν ήταν να αποθεώσουν και να δείξουν την αγάπη τους στον Σέρβο τεχνικό. Η Φενέρ είχε ηττηθεί, αλλά η σπουδαία αυτή αναμέτρηση πέρασε σε 2η μοίρα, αφού το κλίμα ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένο. Η αποθέωση ήταν μονόδρομος...

Στις 30 Οκτωβρίου του 2014 ο Ομπράντοβιτς θα κάνει για άλλη μια φορά το ταξίδι Κωνσταντινούπολη – Αθήνα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν εκεί πάλι για να εκφράσουν την αγάπη τους.

Ο Σέρβος τεχνικός επιστρέφει για να αντιμετωπίσει η Φενέρ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του γ΄ομίλου της Ευρωλίγκας. Η εμφάνιση του στο γήπεδο έγινε δεκτή με αποθέωση και ενθουσιασμό.

Όταν γυρνάς σπίτι σου, τα συναισθήματα της υποδοχής λένε όλα αυτά που ένιωθες όταν ήσουν μακρυά.