Πανέμορφα γκολ του Ολυμπιακού στα εντός έδρας ματς με ΠΑΟΚ! (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πανέμορφα γκολ του Ολυμπιακού στα εντός έδρας ματς με ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Το gazzetta.gr θυμάται πέντε πανέμορφα γκολ που έχουν σημειωθεί στα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους».

Αναστόπουλος, Φουστέρ, Καστίγιο, Τουρέ ή Ζιοβάνι; Δύσκολη η απόφαση, αλλά όποια γνώμη και να έχετε σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι όλες είναι γκολάρες!

Το gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται πέντε πανέμορφα γκολ με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Όταν έχουμε θέμα με γκολάρες δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το Νίκο Αναστόπουλο και γι αυτό ξεκινάμε και απ' αυτόν. Τι ψαλίδι ήταν αυτό!Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Σεζόν 1983-1984.

16/10 του 2005, ο Ολυμπιακός χάνει από τον ΠΑΟΚ στο άδειο «Καραϊσκάκης» 2-1 αλλά ο Τουρέ σημειώνει πανέμορφο γκολ, με εκτέλεση φάουλ.

Άλλο ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φεύγει από την πρωτεύουσα με τη νίκη. Ο Φουστέρ πετυχαίνει γκολάρα στο 1-1. Πιο πριν ο Αθανασιάδης είχε κάνει το 0-1 κι ο Περέιρα επίσης με πανέμορφο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Δεν το βάζουμε γιατί αναφερόμαστε στα γκολ της γηπεδούχου ομάδας.

Σεζόν 1999-2000, θριαμβευτική νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 κι ο Ζιοβάνι σημειώνει ένα από τα ομορφότερα τέρματα της καριέρας του.

Ριβάλντο-Ζιοβάνι και Καστίγιο κάνουν άνω - κάτω την άμυνα του «δικέφαλου του Βορρά». Τα... χάνουν οι «ασπρόμαυροι» με τον Καστίγιο να βάζει το κερασάκι στο εμφατικό 5-1!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα