Tα καλύτερα γκολ του Λέτο με τον Παναθηναϊκό... (vids)

Tα καλύτερα γκολ του Λέτο με τον Παναθηναϊκό... (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Tα καλύτερα γκολ του Λέτο με τον Παναθηναϊκό... (vids)

bet365

Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης και του πιθανού «come-back», το gazzetta.gr θυμάται και θυμίζει πως ο Παναθηναϊκός χόρευε... τάνγκο στα χρόνια του Σεμπάστιαν Λέτο.

Από το βράδυ της Παρασκευής, μετά και το φινάλε της συνεργασίας του Σεμπάστιαν Λέτο με τη Λανούς, υπάρχει πλέον το θέμα της επαναφοράς του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός, όπως διαβάσατε πρώτοι στο gazzetta.gr, η περίπτωσή του φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για το «τριφύλλι», αφού ο παίκτης ψάχνει την επόμενη ομάδα του μη έχοντας καταφέρει να καθιερωθεί στη Λανούς λόγω και του πολύ σοβαρού τραυματισμού που του προκλήθηκε στο κεφάλι έπειτα από ατύχημα στο γυμναστήριο.

Αν κι εφόσον βρεθεί πρόσφορο έδαφος, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για να τον επαναφέρουν στον σύλλογο, γνωρίζοντας πως το θέμα έχει ήδη κάνει γκελ στον κόσμο που ενθουσιάστηκε στο ανάγνωσμα του ονόματος του Σεμπάστιαν Λέτο.

Για εκείνον, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο, η υπόθεση τότε δεν είχε προχωρήσει καθόλου, όσο κι αν ο ίδιος ο Αργεντινός έριχνε σχεδόν καθημερινά ... γέφυρες και έδειχνε να «ψήνεται» τρομερά στην ιδέα της επιστροφής στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ του 2010, πολλά γκολ, αλλά και στιγμές που θα ήθελε να ξεχάσει, όπως το «Γ. Καραϊσκάκης» του 2011...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα