Super League: Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου!

Θοδωρής Βασίλης
Super League: Οι καλύτεροι του πρώτου γύρου!

bet365

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και το gazzetta.gr κάνει μια πρώτη αποτίμηση. Από το ρεκόρ του Ολυμπιακού μέχρι τον Μπουμάλ που εντυπωσιάζει αλλά και τις ήττες έκπληξη.


Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Φορτούνης και Μπουμάλ είναι οι ομάδες και τα πρόσωπα που σημάδεψαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το gazzetta.gr σας θυμίζει τα πρόσωπα και τις ομάδες που αποτέλεσαν σημείο συζήτησης στις πρώτες 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ομάδα: Δύο είναι οι ομάδες που αποτελούν σημείο αναφοράς στον πρώτο γύρο. Πρώτος και καλύτερος ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει πλώρη να καταρρίψουν κάθε ρεκόρ και αφού ξεπέρασαν την θρυλική ομάδα του Μπούκοβι με τις 11 συνεχόμενες νίκες, τώρα έχουν βάλει στόχο να τελειώσουν το πρωτάθλημα μόνο με νίκες.

Και αν από τον Ολυμπιακό το περιμέναμε η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι έχασαν σχεδόν όλη την μεσοεπιθετική γραμμή, έχουν εκπλήξει όλους με την πορεία τους. Με πενιχρά μέσα με την ομάδα να μην καταθέτει καν φάκελο για την άδεια αλλά παρόλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του έχουν καταφέρει να φέρον τον Ιστορικό στην πρώτη πεντάδα

Έλληνας: Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τρικαλινός μέσος είναι εντυπωσιακός την φετινή σεζόν έχοντας σημειώσει ήδη 12 γκολ, ενώ μετράει και εννιά ασιστ με τις τρεις από αυτές να είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικό να έχει κλέψει τις εντυπώσεις και να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων της Αγγλίας.

Ξένος: Ολιβιέ Μπουμάλ. Με 4 γκολ και 7 ασίστ ο Καμερουνέζος άσος του Πανιωνίου βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού. Ο 26χρονος ακραίος είναι από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας της ομάδας της Νέας Σμύρνης την φετινή σεζόν και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αποτέλεσμα: Τρία είναι τα αποτελέσματα που έκαναν αίσθηση στον πρώτο γύρο και στα δύο από αυτά εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» γνώρισαν δύο ήττες που δεν τις λες και τιμητικές, ειδικά με βάση την εμφάνισή τους. Το «τριφύλλι» αρχικά ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0 σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας την φετινή σεζόν. Το γλυκό ήρθε να δέσει την Κυριακή στην Κομοτηνή με τον Παναθηναϊκό να κάνει με διαφορά την χειρότερή του εμφάνιση και τον Πανθρακικό να παίρνει μια σπουδαία νίκη. Φαίνεται πως τον Παναθηναϊκό ζήλεψε η ΑΕΚ η οποία έκλεισε την χρονιά με ένα αποτέλεσμα έκπληξη. Η Ένωση ηττήθηκε 2-1 στο ΟΑΚΑ από τον Λεβαδειακό παρότι προηγήθηκε χάνοντας την ευκαιρία να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα