Μπουμάλ, ο άνθρωπος των μεγάλων ματς! (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Μπουμάλ, ο άνθρωπος των μεγάλων ματς! (vids)

bet365

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι από τα πιο καυτά ονόματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και το gazzetta.gr παρουσιάζει τον παίκτη που έχει κάνει «θύματά» του τις μεγάλες ομάδες.

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ για άλλο ένα ματς έδειξε ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτή την στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Καμερουνέζος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Πανιώνιο για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ίδιο για άλλο ένα ματς να δείχνει την αξία του με το υπέροχο γκολ που σημείωσε.

Ο 26χρονος άσος δείχνει τρομερή συνέπεια απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους, αφού στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Πλατεία, καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του όχι μόνο με τις λεγόμενες μικρές ομάδες, αλλά και κόντρα στους μεγάλους.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος, που θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σε απόδοση 3.60 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη του «Ιστορικού».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπουμάλ έχει σκοράρει τόσο απέναντι στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό (2 φορές), όσο και απέναντι στην ΑΕΚ (την προηγούμενη αγωνιστική), ενώ γκολ από τον Μπουμάλ έχει δεχτεί και ο Ευρωπαίος Αστέρας Τρίπολης.

Αντίθετα, μοναδική ομάδα από τις μεγάλες που δεν έχει πέσει «θύμα» του είναι ο ΠΑΟΚ με τον Καμερουνέζο να έχει άλλη μια ευκαιρία στον δεύτερο γύρο όταν ο Δικέφαλος του Βορρά θα έρθει στη Νέα Σμύρνη. Ο πρώην άσος του Ηρακλή Ψαχνών μετράει 7 ασίστ και 4 γκολ φέτος και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα σπάσει κάθε ρεκόρ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ας δούμε αναλυτικά όλα τα γκολ του Μπουμάλ κόντρα στους «μεγάλους»:

2014-15

2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

Ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στην άδεια Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό και οι «κυανέρυθροι» αφού κρατάνε για 85 λεπτά ετοιμάζονται να κάνουν το μπαμ όταν σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Μπουμάλ παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κοτσόλη και με το δεξί ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος «αυτοκτονεί» αφού δέχεται δύο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Μπουμάλ να στέλνει το πρώτο μήνυμα το πόσο πολύτιμος θα γίνει για τον Ιστορικό.

3η αγωνιστική
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Επόμενη αγωνιστική και ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να διπλασιάσει τις εντός έδρας νίκες του (είχε προηγηθεί η νίκη στην πρεμιέρα επί του Εργοτέλη). Το ματς είναι ανοικτό και στο 22' είχαν σημειωθεί ήδη δύο γκολ. Ο Ιστορικός ψάχνει τρόπο να πάρει ξανά το προβάδισμα και ο Μπουμάλ είναι αυτός που δίνει την λύση με ένα από τα χαρακτηριστικά του γκολ. Παίρνει την μπάλα από τα δεξιά συγκλίνει και με ωραίο συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

18η αγωνιστική
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1

Φαίνεται πως ο Μπουμάλ έχει βρει το κουμπί του Παναθηναϊκού και στη Νέα Σμύρνη το γκολ ή μάλλον η γκαλάρα που σημειώνει κόβει πολλές από τις ελπίδες του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα. Με το σκορ στο 0-0 ο Μπουμάλ σημειώνει ένα από τα γκολ της σεζόν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έξω από την περιοχή πιάνει το μονοκόμματο σουτ το οποίο καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι του Στιλ με τον ίδιο μάλιστα να το πανηγυρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, βγάζοντας σέλφι.

32η αγωνιστική
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 2-2

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει βήμα παραμονής και βάζει τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη αρχικά με τον Κολοβό, πριν ο Μπουμάλ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση πλασάρει εύστοχα και κάνει το 2-0. Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά ο Μπουμάλ για άλλο ένα ματς δήλωσε παρών.

2015-16

14η αγωνιστική
​Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια με τους Νεοσμυρνιώτες να θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα. Με το παιχνίδι στο 0-0 ο Μπουμάλ δείχνει για άλλη μια φορά την αξία του. Παίρνει την μπάλα στο κέντρο προς τα δεξιά και αφού συγκλίνει στον άξονα με ένα τρομερό σουτ δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Μπαρόχα. Τελικά η ΑΕΚ ισοφαρίζει αλλά το γκολ του Μπουμάλ έμεινε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα