Οι ήττες της Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη

Οι ήττες της Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη

bet365

Για 4η φορά έρχεται η Άρσεναλ στο Φάληρο κι ο Ολυμπιακός θέλει να την βάλει στο αεροπλάνο της επιστροφής ξανά ηττημένη και αποκλεισμένη. To gazzetta,gr θυμίζει τις άλλες τρεις εμπειρίες της στον «Καραϊσκάκης».

Η Άρσεναλ έρχεται στο Φάληρο για 4η φρά από το 2009 αλλά για πρώτη φορά με την... πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ θέλουν μόνο νίκη με δύο τέρματα διαφορά για να μην βρεθούν αντιμέτωποι με έναν ιστορικό απκλεισμό.

Το gazzetta.gr σάς θυμίζει τις τρεις επισκέψεις των Λονδρέζων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

- Το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου του 2012, η Άρσεναλ έρχεται για τελευταία φορά στοο «Καραϊσκάκης».

Τότε ξανά είχε προκριθεί και ήταν πιο... χαλαρή συγκριτικά με τώρα που τα λουριά έχουν σφίξει όσο δεν πάει.

Παρόλα αυτά, ο Ροσίτσκι βάζει μπροστά στον σκορ την ομάδα του, με τους Ράμσεϊ και Τσάμπερλεϊν να είναι στην 11άδα του Βενγκέρ, κάτι που αναμένεται να συμβεί κι απόψε. Μανιάτης και Μητρογλογλυ είναι αυτοί που σε λιγότερο από ένα 10λεπτο (64' και 73') δίνουν τη νίκη στους νταμπλούχους Ελλάδας.

- Σεζόν 2011-2012: Στις 6/12 του 2011, η Άρσεναλ έχει περάσει ξανά πρώτη σε έναν όμιλο που πέρα από τον Ολυμπιακό υπάρχουν κι οι Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός νικούσε 2-1 την Άρσεναλ με 2-1 χάρη στα γκολ των Τζιμπούρ και Φουστέρ, ενώ για την ομάδα του Λονδίνου είχε μειώσει ο Μπεναγιούν. Στο Ντόρτμουντ οι Γερμανοί νικούσαν τη Μαρσέιγ και όλα έδειχναν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν στους «16». Εν τέλει Βαλμπουενά στο 87' έδωσε τη νίκη στη Μαρσέιγ και «έκλεψε» ουσιαστικά την πρόκριση από τον Ολυμπιακό, που στ 89' διαμόρφωσε το τελικό 3-1 επί των «κανονιέρηδων» με τον Μοδέστο.

- Και γυρίζουμε στο... σαν σήμερα του 2009. Τότε το βράδυ εκείνο της 9ης Δεκεμβρίου ο Λεονάρντο σκοράρει, δίνει στην ομάδα του την τρίτη της νίκη στον όμιλό της και τη στέλνει στους «16» του Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα