ΠΑΟΚ: Οι γκάφες και τα λάθη του Όλσεν (vids)

ΠΑΟΚ: Οι γκάφες και τα λάθη του Όλσεν (vids)

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΟΚ: Οι γκάφες και τα λάθη του Όλσεν (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Ντόρτμουντ με το γκολ που δέχεται να προέρχεται από λάθος του Όλσεν. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις γκέλες του Σουηδού πορτιέρο του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Ρόμπερτ Όλσεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Μάλμε για να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, αλλά ο Σουηδός πορτιέρο φαίνεται πως αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του φετινού Δικεφάλου.

Και αυτό γιατί ο Όλσεν μόνο σιγουριά δεν εμπνέει κάτω από τα γκολπόστ. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν τον Σουηδό πορτιέρο με τον Ολσεν πάντως να συνεχίζει τις γκάφες.

Με το καλημέρα

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται κάτι όμως που δεν ισχύει για τον Όλσεν. Ο Σουηδός πορτιέρο στο ντεμπούτο του με τη νέα του φανέλα στο φιλικό με την Μπόχουμ κάνει την πρώτη γκέλα. Ο Μιγκέλ Βίτορ γυρίζει την άσχημα την μπάλα προς τον Σουηδό ο οποίος δεν κάνει κοντρόλ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

Θέμα στις εξόδους

Επόμενο ματς όπου ο Όλσεν δεν δείχνει σε σε καλή κατάσταση είναι στο φιλικό με την Βέροια. Με το σκορ στο 0-0 ο Αμντούν εκτελεί το κόρνερ και ο Ναζλίδης προλαβαίνει τον Όλσεν και από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά σκοράρει, σε μια φάση που ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ θα έπρεπε και λόγω ύψους να καθαρίσει την φάση.

Γκέλα και στα επίσημα

Μετά τα φιλικά ήρθε η σειρά των επίσημων αγώνων για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει στην Κροατία την Λοκομοτίβα και γνωρίζει απρόσμενη ήττα με 2-1. Ο Όλσεν δεν εμπνέει σιγουριά και στο δεύτερο γκολ των Κροατών ξανά από κόρνερ παραμένει στην θέση του ακόμα και όταν ο αντίπαλος πήρε την κεφαλιά με τον ίδιο να παρακολουθεί την φάση χωρίς να αντιδράσει.

Παραλίγο να κρεμάσει την ομάδα

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Σλοβακία απέναντι στην Σπαρτάκ Τρνάβας με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 της Τούμπας. Ο Όλσεν παραλίγο να κρεμάσει την ομάδα του όταν κάνει ένα από τα πιο περίεργα πέναλτι που έχουμε δει στα γήπεδα. Συγκεκριμένα ο 25χρονος είχε μπλοκάρει την μπάλα και όταν τον πλησίασε ένας παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα ύψωσε το γόνατο του με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Σίγουρα η απόφαση του διαιτητή ήταν αυστηρή, αλλά και ο Όλσεν έχει ευθύνη για τον τρόπο που προσπάθησε να κερδίσει το επιθετικό φάουλ.

Έξοδος Μεσολογγίου στα Γιάννενα

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και ο ΠΑΟΚ γνωρίζει την ήττα με 3-1 στα Γιάννενα. Μόλις στο 4ο λεπτό ο ΠΑΣ εκτελεί πλάγιο από τα δεξιά με την μπάλα να φτάνει στην μικρή περιοχή και ο Ολσεν έκανε εντελώς άστοχη έξοδο με τον Μανιά να τον προλαβαίνει και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Νέα έξοδος φωτιά

Μετά τις εκλογές ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ντέρμπι Δικεφάλων και κόντρα στην ροή του αγώνα η Ένωση παίρνει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βάργκας ο Αραβίδης προλαβαίνει τον Όλσεν ο οποίος κάνει ξανά άστοχη έξοδο και να παγώσει προσωρινά η Τούμπα.

Τον βοήθησε το δοκάρι

Στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο και καταφέρνει να πάρει το τρίποντο παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0. Πριν την ανατροπή ο Όλσεν παραλίγο να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής όταν σε σέντρα του Ουσέρο από τα αριστερά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά για καλή του τύχη με την βοήθεια του δοκαριού δεν καταδίκασε την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα