Σάκκαρη: To τένις «κυλάει» στις φλέβες της (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Σάκκαρη: To τένις «κυλάει» στις φλέβες της (pics & vids)

bet365

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του US Open και το gazzetta.gr παρουσιάζει την νεαρή τενίστρια που έχει βάλει τις βάσεις και φαίνεται να πατάει με γερά βήματα στο μονοπάτι της για την κορυφή.

Υπάρχει στα κύτταρά της, κυλάει στο αίμα της και με πολύ και σκληρή δουλεία φαίνεται ότι ακολουθεί το σωστό μονοπάτι που θα την φέρει στην κορυφή. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και κατάφερε να αποκλείσει με 6-4, 6-4 της Πέτρα Μάτριτς και να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του US Open. Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια γίνεται η πρώτη που το καταφέρνει αυτό μετά το 2013 και την Λένα Δανιηλίδου και για να φτάσει στον τελικό επικράτησε κόντρα σε παίκτριες που βρίσκονται πολύ πιο ψηλά στην Παγκόσμια κατάταξη όπως η Αναστασία Σεβάστοβα (No 144, πρώην Νο36), Αν-Σοφί Μέσταχ (No 102) και Πέτρα Μάρτιτς (No 139, πρώην Νο42).

Είναι φανερό ότι η Σάκκαρη έχει βάλει όλες τις σωστές βάσεις για να ανέβει με σταθερά βήματα εκεί που φτάνουν μόνο τα όνειρα της.

Στο 1.95 προσφέρει η Mybet το ενδεχόμενο η Μαρία Σάκκαρη να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1995 και είναι κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου, πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που έπαιξε στο Ρολάν Γκαρός, και εγγονή του Δημήτρη Κανελλόπουλου. Υπάρχει, είναι εκεί το γονίδιο και η 20χρόνη δουλεύει πολύ σκληρά για να τελειοποιήσει. Με μόνιμη βάση την Ισπανία η Ελληνίδα τενίστρια προετοιμάζεται σκληρά για να αντιμετωπίσει τις καλύτερες.

Η οικογένεια μόλις διέκρινε το «μικρόβιο» και στην μικρή Μαρία θέλησε να της δώσει όλα τα εφόδια για μπορέσει να φτάσει τις πραγματικές τις δυνατότητες.

Μέχρι τα 12 της χρόνια την προπονούσε ο παππούς της, ο οποίος έχει βγάλει πολλούς μεγάλους αθλητές, αλλά η οικογένεια αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο η Μαρία να αρχίσει προπονήσεις με ξένους προπονητές ώστε να έχει τα καλύτερα εφόδια στον διεθνή ανταγωνισμό. Η νεαρή αθλήτρια παίρνει μέρος σε διεθνή τουρνουά από πολύ μικρή ηλικία και πια δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η Μαρία Σακκάτη δηλώνει αποφασισμένη να θυσιάσει πράγματα για μια καριέρα στο τένις και φαίνεται ότι πήρε τα εφόδια, την πίστη της στις δυνατότητες της αλλά και την σκληρή της δουλειά και έχει βάλει στόχο να φτάσει τις κορυφαίες. Η μέχρι τώρα καταπληκτική πορεία της, της εξασφάλισε την καλύτερη θέση στην Παγκόσμια κατάταξη που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, αφού σε 17 ημέρες θα μπει για πρώτη φορά στο Top 200.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου έχει καταφέρει κάτι μοναδικό για το Ελληνικό τένις, η Μαρία Σάκκαρη θαυμάζει την μητέρα της, την ευχαριστεί για τα γονίδια αλλά έχει δουλέψει πολύ για να χτίσει μια καριέρα που θα γράψει ιστορία. Ο δρόμος είναι μεγάλος και έχει δουλεία αλλά η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια είναι εκεί, ανάμεσα στις κορυφαίες και θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι εκεί που μόνο η ίδια έχει φανταστεί.

 

Τελευταία Νέα