Ο Βέμερ έρχεται στον Παναθηναϊκό στο... peak της καριέρας του

Ο Βέμερ έρχεται στον Παναθηναϊκό στο... peak της καριέρας του

Νίκος Ρόλλας
Ο Βέμερ έρχεται στον Παναθηναϊκό στο... peak της καριέρας του

bet365

Το Gazzetta.gr εξηγεί γιατί ο Γιενς Βέμερ που ετοιμάζεται να φορέσει τα... πράσινα είναι στο peak της καριέρας του.

Πλήρη άποψη για την αγωνιστική εικόνα της Πάντερμπορν τα τελευταία χρόνια δεν έχουν πολλοί στην Ελλάδα... Ίσως μόνο όσοι ασχολούνται φανατικά, από στοιχηματικής πλευράς, με την Bundesliga 2, όπου αγωνιζόταν κυρίως η ομάδα της Βεστφαλίας, με εξαίρεση την εφετινή σεζόν όπου έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην 1η κατηγορία της Γερμανίας.

Άρα, για τον Γιενς Βέμερ ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν άποψη. Για να πείστηκε όμως ο Λεωνίδας Βόκολος αρχικά για την περίπτωσή του και ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέχεια, σημαίνει οτι πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό για τον παίκτη που θα αναλάβει την θέση του δεξιού μπακ τη νέα σεζόν.

Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Γερμανικής σχολής ποδοσφαίρου. Κάτι που περιορίζει αρκετά το ρίσκο που υπάρχει σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων ανά τον κόσμο.

Το Gazzetta.gr άφησε στην άκρη τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και επικεντρώθηκε στην ποδοσφαιρική αξία του 29χρονου μπακ, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Προκειμένου να καταλήξουμε σε όσο το δυνατόν ασφαλέστερο συμπέρασμα, απευθυνθήκαμε αρχικά στο site «Transfermarkt», το οποίο καταγράφει με αρκετές λεπτομέρειες την πορεία των αθλητών. Σε αυτό λοιπόν βλέπουμε οτι η αξία του από την εποχή που ήταν στην Βέρντερ Βρέμης αρχικά παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία...

Η μεταγραφή του στην Βόλφσμπουργκ και η 7χρονη θητεία του στην Πάντερμπορν, που από την Bundesliga 3 της σεζόν 2008-2009 έφτασε στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας, τον βοήθησαν σε αυτό, με αποτέλεσμα το Market Value του να είναι στο 1 εκατομμύριο ευρώ.



Η δεύτερη πηγή είναι το παιχνίδι Football Manager. Μπορεί να μιλάμε για ένα videogame, ωστόσο οι δημιουργοί του έχουν ουκ ολίγους συνεργάτες ανά τον κόσμο, από τους οποίους αντλούν πληροφορίες για τα στατιστικά που έχει κάθε παίκτης, αλλά και για την αξία του. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, την Bundesliga...

Στην τελευταία του έκδοση για την σεζόν 2014-15, η αξία του Γιενς Βέμερ είναι 1.79 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας μία ελάχιστη πτώση της τάξεως των 84.000 ευρώ σε σχέση με την σεζόν 2013-14 όταν και ήταν στα 1.83 εκατομμύρια. Η τελευταία ήταν και το peak της καριέρας του, επιβεβαιώνοντας οτι αν τελικά πέσουν οι υπογραφές και ενισχύσει με την παρουσία του το «τριφύλλι», θα το κάνει στην καλύτερη του φάση.

Βέβαια, όλα αυτά είναι εκτιμήσεις και ανάλυση στοιχείων που θα πρέπει να φανούν και στον αγωνιστικό χώρο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα