Ο μεγάλος μαχητής Κούλης Δουρέκας! (pics & vids)

Ο μεγάλος μαχητής Κούλης Δουρέκας! (pics & vids)

Ο μεγάλος μαχητής Κούλης Δουρέκας! (pics & vids)

bet365

Στον Ολυμπιακό είναι... παλιοσειρά. Ο ακούραστος εργάτης από την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο Κούλης Δουρέκας ανάγκασε μέχρι και τον Μίτσελ να σταθεί στην μεγάλη προσφορά του.

Το τελευταίο διάστημα ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού (σ.σ. που στον σύλλογο έχει περάσει από αρκετά πόστα όπως αυτό του Γενικού Αρχηγού) αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας που δεν του επέτρεψε να είναι όπως και πριν στις υποχρεώσεις του. Όμως παρά την επέμβαση που έκανε και το πρόβλημά του ήταν σαν να μην έλλειψε ποτέ από την ομάδα. Ο Κούλης Δουρέκας είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών.

Πάντα έτσι ήταν. Ο συνδετικός κρίκος διοίκησης - αποδυτηρίων - παικτών. Το άτομο που ήταν διαρκώς στο πλευρό της πρώτης ομάδας, που είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες και ο οποίος λειτουργούσε σαν πατέρας τους. Με τις απαιτούμενες συμβουλές και την... προστασία τους. Ήταν εκείνος που θα τους απέτρεπε ή και θα τους... μάζευε ακόμα και από τις νυχτερινές κακοτοπιές τους. Οι ιστορίες είναι αρκετές ειδικά από τα παλιά.

Ακόμα και για παίκτες που στο... τσακίρ κέφι τους χρειάστηκαν την συμβολή του. Για τον μεγάλο μαχητή και ακούραστο ερυθρόλευκο εργάτη, Κούλη Δουρέκα, όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο. Για την ήρεμη και σημαντική παρουσία του στον Ρέντη, για την δουλειά του εντός και εκτός των εγκαταστάσεών του και το αδιάκοπο τσεκάρισμα των γηπεδικών εγκαστάσεων αλλά και των χώρων διαμονής της ομάδας του Ολυμπιακού για ευρωπαϊκά ματς αλλά και τις προετοιμασίες του.

Μετά τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάλμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη οι Γιάννης Μανιάτης και Βαγγέλης Μαρινάκης του είχαν αφιερώσει τη νίκη. Ήταν τότε που είχε κάνει και την επέμβασή του στο στομάχι του. Στις 4 Φεβρουαρίου ο Αφελάι, ο Μήτρογλου, καθώς και όλοι οι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν να αφιερώσουν τα γκολ της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο στον Δουρέκα, που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο αγαπητός σε όλους Κούλης δεν κρατήθηκε και έκλαψε... Στις 19 Απριλίου πριν αρχίσει το ματς με τον Λεβαδειακό για την μαθηματική κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος ο Δουρέκας είχε ξανά την τιμητική του. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό μαζεύτηκαν όλοι στα αποδυτήρια. Ποδοσφαιριστές και όλο το team της ομάδας. Μαζί με τον Πιέρ Ισά αλλά και τον Κούλη Δουρέκα.

Όλοι μαζί είδαν ένα video με αρκετά γκολ και σημαντικές στιγμές από το φετινό πρωτάθλημα. Ξεχώρισε η στιγμή της αφιέρωσης του γκολ στον Δουρέκα, με τον ίδιο να είναι εμφανώς συγκινημένος ενώ συγκινήθηκαν και αρκετοί παίκτες αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου από το στιγμιότυπο αυτό. Και φτάσαμε στην άκρως συγκινητική στιγμή του Σαββάτου, όπου είχε τα γενέθλιά του. Όπου μετά από σχετικό έναυσμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Κούλης σήκωσε μαζί με τους Μανιάτη και Φουστέρ το 27ο Κύπελλο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Το γεγονός μάλιστα πως ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε σε αντικατάσταση του Κούλη Δουρέκα δείχνει το... δέσιμο που υπάρχει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει διαγράψει την δική του μεγάλη πορεία και έχει γράψει την δική του ιστορία στον σύλλογο. Αθόρυβα και χωρίς... φανφάρες. Με ουσιαστική και πολύ μεγάλη προσφορά επί σειρά ετών. Η ατάκα του Μίτσελ για τον Κούλη τα λέει όλα...

«Σε όλους αυτούς εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου (σ.σ. εννοεί τους ανθρώπους της ομάδας). Και φυσικά στον αιώνιο Κούλη Δουρέκα, του οποίου το κουράγιο, η παρότρυνση και η υποστήριξη μας βοήθησαν πολύ ώστε να εκπληρώσουμε σημαντικούς στόχους», είχε πει στο... αντίο του ο Μίτσελ. Ανάλογη άποψη γι' αυτόν είχε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ τα καλύτερα έλεγε και ο Βίτορ Περέιρα και ας μην τον έζησε τόσο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα