Ο Κασίγιας κλείνει τα 34!

Ο Κασίγιας κλείνει τα 34!

Gazzetta team
Ο Κασίγιας κλείνει τα 34!

bet365

Το gazzetta.gr εύχεται στον Ικέρ Κασίγιας για τα 34α γενέθλιά του και... έρχεται σε κόντρα με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, οι αποδοκιμασίες των οποίων έχουν πάρει μορφή ιεροσυλίας!

Ο Άγιος Ίκερ της Ρεάλ Μαδρίτης, κλείνει σήμερα τα 34 του χρόνια, σε μια σεζόν πολύ ιδιαίτερη για εκείνον, όχι όμως με την καλή έννοια.

Με τον κόσμο να έχει πολύ περίεργη και διαταραγμένη σχέση με την ομάδα, η οποία κλείνει την ποδοσφαιρική χρονιά δίχως τίτλο, ο Κασίγιας έγινε... μαύρο πρόβατο για τους οπαδούς, άκουσε πολλάκις να αποδοκιμάζεται, ήρθε αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου που ξέχασε πόσα έχει προσφέρει ο γκολκίπερ στη «βασίλισσα» και την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ενώ φυσικά υπάρχει και το θέμα της απόκτησης του Νταβίντ Ντε Χέα για να τον αντικαταστήσει...

Παραμονές των σημερινών γενεθλίων του και πιο συγκεκριμένα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όπως ανέφερε η «Marca», ο γενικός διευθυντής των «μερένχες», Ζοσέ Άνχελ Σάντσες, ξεκαθάρισε στον Ικέρ Κασίγιας ότι άπαντες στον σύλλογο θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους (λήγει το 2017) και πως υπολογίζεται κανονικά για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ενόψει της επόμενης σεζόν.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Εσπανιόλ στην Καταλονία, αν και κάθισε στον πάγκο, είχε το κινητό του μαζί όλη την ώρα για να παρακολουθεί το ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, έχοντας έστω και ελάχιστες ελπίδες για αναβολή της κατάστασης στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν στην τελευταία «στροφή». Νοιάζεται όσο λίγοι τη Ρεάλ, η οποία είναι η μοναδική ομάδα την οποία έχει γνωρίζει, έχει αγαπήσει και έχει αντέξει το βάρος της φανέλας. Δεν θα τη βγάλει τώρα στα δύσκολα...

Έπειτα από 16 χρόνια, είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές στην ιστορία τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας συμπληρώσει 724 εμφανίσεις, από τη 12η Σεπτεμβρίου του 1999 που έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-2 εκείνο το ματς). Τρία Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 2 Διηπειρωτικά, 2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 5 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας έχει πανηγυρίσει σε συλλογικό επίπεδο.

Επιπλέον, πέρα από το ρεκόρ συμμετοχών και με τη φανέλα με το ισπανικό εθνόσημο, είχε σηκώσει ψηλά στον ουρανό τα δύο Euro και το ένα Μουντιάλ της εθνικής ομάδας από το 2008 μέχρι και το 2012 σε μια μαγική τετραετία για τους «φούριας ρόχας».

Άγιος Ίκερ ήταν, είναι και θα μείνει. Ακόμα κι αν κάποιοι ξεχνούν εύκολα και δεν έμαθαν τι σημαίνει στήριξη και αφοσίωση σε παίκτες που αγαπούν περισσότερο κι απ' αυτούς την ομάδα τους.

Πολύχρονος λοιπόν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα